29 september 2014

When At First You Don't Succeed

Een maand terug liet ikde nieuwe muur in de eetkamer liet zien. Ontdaan van behang, gaten gevuld en vrolijk okergeel geschilderd. Een van mijn favoriete kleuren op het moment.

Maar ik was er niet stuk van.

Aan het einde van die post liet ik al merken dat ik twijfelde maar ik besloot er eerst een poosje aan te wennen. Nou, dat is niet gelukt. Het was zo 'in your face' wanneer ik van een andere, kalme ruimte de eetkamer binnen liep! Ik pin de laatste tijd vooral √≠nterieurs die iets sereens hebben en een knalgele muur past daar niet bij. Overschilderen dus.


Gelukkig kochten we een jaar geleden een enorme pot witte verf, powerdek van Flexa in RAL 9010, waar nog steeds meer dan de helft van over is. Het wit schilderen was dus gelukkig 'gratis' en het kostte maar twee laagjes om alles 100% dekkend te krijgen. Fijn!

Zelf vind ik het enorm opgeknapt!
Ik begon in een opwelling te schilderen terwijl Dorus aan het douchen was en hij schrok er wel een beetje van. 'Ik was net aan dat gele gewend!' Hopelijk went hij hier ook snel aan want ik wil écht niet meer terug!

2 opmerkingen: