24 september 2014

Op Vier Poten

'Huh?'


 'Wat hoor ik?'


'Een hond zeg je?!'


Jazeker, een hond! Hij is lekker stevig, zwart met bruin, een cocker spaniel, heet Max en kwam in augustus lekker twee weekjes logeren. Binkie wist eerst niet helemaal wat hij ervan moest vinden maar toen Max hem lekker met rust liet deed hij maar hetzelfde. Kijk eens wat een lieverd!
Niets zo gezellig als een huis vol met viervoeters! En voor alle andere mensen die houden van alles met een vacht deel ik graag de foto's, want het zijn echt twee knapperds bij elkaar!


'Krijg ik wel ook nog aandacht?'


'Gelukkig!'


Max is groot fan van het strand, lekker loslopen en met andere honden spelen! In de tram liep hij fanatiek met zijn nieuwe speeltje in zijn bek maar zo gauw de branding te zien was had hij er spontaan geen oog meer voor.
Binkie ligt wel graag een beetje hoog met zo'n beest in huis, toch een beetje rustiger!


Max is een énorme knuffel. Zo'n hond die de hele dag bij je wil zijn en met zijn neus tegen je hand aan duwt als je even stopt met aaien. Ik vond het totaal niet erg! 
Binkie zorgt er ook wel voor dat hij genoeg aandacht krijgt hoor! Kijk dat nieuwsgierige snoetje!
Max gaat ook graag naar het bos en is dan zó enthousiast dat dit de enige (bijna) onbewogen foto is die ik tijdens véle tripjes heb weten te maken!
Zo schattig met een pootje in de la. Just chillin' ya'know?
Ennnn weer lekker knuffelen! Na iedere wandeling is Max bekaf en word er een standaard een paar uurtjes snurken aan vast geplakt. Bij ons op schoot of in de gele leunstoel die al snel favoriet was. (En snurken kan 'ie! Ik heb hem een paar keer weg gejaagd bij de slaapkamerdeur omdat we er wakker van werden!)
Na twee weken ging Maxie weer terug naar zijn eigen baasjes die terug waren van vakantie. We missen hem behoorlijk!


Toch lijkt Binkie wel weer blij met de wedergekeerde rust en onverdeelde aandacht. Hij werd er zelfs zo coöperatief van dat hij wel even wilde modelleren voor de Blog Sale foto's. Goed gelukt nietwaar?
Just love 'em! :)

2 opmerkingen:

  1. Hoe leuk zeg !! Zou ook wel eens graag willen doggysitten en kan geloven dat je zo'n beestje na 2 weken mist, maar Binkie was misschien toch (stiekem) blij dat hij terug de volledige aandacht kon opeisen :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil ook zo graag een hondje maar weet dat het nu gewoon niet verstandig is. Niet in het minst omdat Binkie ook gewoon alle aandacht verdiend :)

      Verwijderen