6 september 2014

Uit Dit Weekend: De Kunstbeurs!

Nog geen weekend plannen? Kunstliefhebber? Wat dacht je van een uitje naar de Kunstbeurs? Vlakbij Amsterdam aan de Westeinderplassen. Voor €10,- p.p. kun je vandaag en morgen tussen 11.00 en 18.00 de mooiste schilderijen en objecten bekijken. 

Ik ging gisteren al omdat de mama van Dorus hier exposeert met haar bronzen beelden en heb foto's gemaakt van mijn favorieten om een voorproefje te geven. Waar mij bekend heb ik de prijzen erbij gezet, want veel van de kunstobjecten zijn gewoon te koop. Kijk mee!


"Koperen ploert", €950,-


Zonder titel, €2950,-
Ransuil, €1100,-Urban Landscape "Skyscrapers",  €450,- incl. lijst€2500,-"Summer", €750,-

€5100,- "Appels", €2750,-
Dorus was helemaal weg van Marjolein Janzen's aasgier en haar landende uil vonden we beide ook érg mooi. Ik ben weg van het schitterende licht in de bossen van An Luthart en vind vooral ook het lichtrandje om het hertje schitterend, vandaar de close-up. Frans Steginga is onderdeel van Atelier-Galerie Yvette Jansen, gerund door Frans en zijn vrouw die samen grafiek, beelden en sieraden verkopen. De zwart-witte stedelijke houtsnede's en houten sculptuur zie ik al helemaal pronken in een wat industrieel / scandinavisch interieur. Maar eerlijk gezged kan ik alles wel noemen want alle kunst die ik hier heb laten zien vind ik prachtig.

Wat zijn jou favorieten? Iets wat je al helemaal in je eigen huis ziet staan of hangen? Ik ben erg benieuwd!

Dit is nog maar het topje van de ijsberg dus als je tijd hebt en enigszins in de buurt bent zou ik zeggen: zeker gaan!

3 opmerkingen:

  1. Ik vind die hele strakke stillevens erg mooi. Veel gave dingen joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa! Daar ga ik morgen heen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik blijf die gier tof vinden, doet me steeds denken aan de gieren van junglebook :P

    BeantwoordenVerwijderen