11 september 2014

Mijn mini blog sale!

Waarbij ik in een post te koop aanbied waar ik zelf geen behoefte meer aan heb. Sommige items zijn in het nieuwe huis nog niet eens gebruikt. Sommige passen niet meer helemaal bij mijn veranderende smaak. Ik kan natuurlijk alles op Marktplaats zetten maar wellicht zijn er wel lezers hier die bepaalde dingen willen hebben!

Dus bij deze een klein testje om te zien of het werkt. Wanneer je interesse hebt in een item kun je een mailtje sturen naar 90ilsedenbesten@gmail.com. Now for the goodies!


Schoenenrek €5,- VERKOCHT
Volledig van hout, handgemaakt en gebeitst. Weg omdat we er geen plekje voor hebben in het nieuwe huis.
IKEA Gyllen Wandlamp €10,- Verkocht
Nieuw €40,- in perfecte staat. Weg omdat de kleuren niet zo bij het nieuwe huis passen. Ophalen of verzenden, verzendkosten zijn €6,95 en voor de koper. Maten: L65cm.xB26cm.xD9cm.


Flexa Couleur Locale - Relaxed Australia - Relaxed Desert 6515 2x2,5L. €35,-
Twee potten gekocht omdat we hier de eetkamer mee dachten te schilderen. Later van gedachten veranderd maar toen waren we het bonnetje kwijt, potten zijn compleet nieuw en nog nooit geopend. Prijs is hetzelfde als wat je voor 1 pot betaalt in de bouwmarkt. Twee voor de prijs van één dus!
Printer / multimedia tafeltje €5,-
Handgemaakt van MDF en Multiplex. Aan beide kanten helemaal beschilderd en dus aan beide kanten te gebruiken. Bovenop kan een printer staan, in het grote vak een PC of laptoptas en in de kleine vakken verschillende boeken, documenten en printerpapier. Helaas hebben we er geen plaats voor in het nieuwe huis.


2 Jute kussens + tafelkleed €5,- Verkocht
Handgemaakt van oude koffiezakken en met stevig garen aan elkaar genaaid. Weg omdat het niet meer zo in het interieur past. Ophalen of verzenden, verzendkosten zijn €6,95.


Okergeel leren krukje / voetenbankje €5,- Verkocht
Zo goed als nieuw. Omdat hij van echt leer is, een natuurproduct, zit er wat kleurverschil tussen verschillende lappen. Hoogte 38cm.
Pallet planken, handgemaakt €7,50 Verkocht
Zelf gemaakt van een oude pallet, leuk om borden, kookboeken en decoratieve items op te zetten. In elke bovenste plank zitten 8 voorgeboorde gaten waarmee de pallets muurvast geschroefd kunnen worden. Let op, ze zijn van een echte pallet en dus redelijk zwaar, om met het OV mee te nemen heb je wel twee personen nodig.
2x 2 blauwe gordijnen met roede €10,- Verkocht
De roede's zitten erbij, alleen niet de bevestigingshaken. De roede's zijn 200cm. en 167cm. De twee lange gordijnen zijn L230cm.xB130cm. en de twee korte gordijnen zijn L150cm.xB125cm. Ze hebben allemaal een brede zoom aan de onderkant waardoor ze nog wat langer gemaakt kunnen worden.
Kattenspul €5,- Verkocht
Een kattenmand voor aan de verwarming en een losse krabpaal. Wij hebben geen vrije verwarmingen waar die mand niet in de weg zit en Binkie heeft inmiddels een nieuwe ge-DIY'de krabpaal. Exclusief kat. Eventueel te verzenden voor €6,95.


Eiken planten / beelden standaard €2,50 Verkocht
Kan voor verschillende spullen gebruikt worden, wij hebben er geen plekje voor, wie wil hem hebben?
Dat was hem voor vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten