26 september 2014

Groen, Groot & Stekelig

Wat mij betreft hoeft er niet zo heel veel verschil te bestaan tussen een woonkamer en een broeikas. Het liefst zet ik mijn hele huis vol met planten! Langs een winkel vol groen lopen zonder iets mee te nemen is dan ook niets voor mij. En deze groene joekel voor zeven euro laten staan al helemaal niet!
De pot had ik nog staan dus dat maakt het weer een beetje goed. Het is dezelfde soort als waar ik mijn vorige groene aankopen in heb gezet. Ik heb er zelfs nog eentje over nu!
Ook in de IKEA verkopen ze genoeg hebberig makend groen...
Zo schattig! En tegelijk stoer! Als de IKEA ze voor drie euro per stuk blijft verkopen ben ik bang dat binnenkort het hele dressoir vol staat. Echte sfeermakers, het enige wat mist is nog een aardewerken potje erom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten