2 januari 2016

Gratis verjaardagskalender + winactie!

-Closed-Heeft er iemand als goede voornemen 'minder verjaardagen vergeten'? Want in dat geval heb ik een hele handige free-printable in de aanbieding! Een paar dagen geleden al deelde ik de eerste drie maanden van mijn kalender voor 2016. Terwijl ik bezig was met dat ontwerp bedacht ik me dat wij eigenlijk helemaal geen verjaardagskalender hebben en dus ontwierp ik nog even verder!


Lekker simpel en clean! Dat is wat ik ook zo mooi vond aan de jaarkalender en dus heb ik gewoon lekker hetzelfde principe aangehouden. Ik deel alle twaalf de maanden in één keer. Klik op de link hierboven om naar mijn Google Drive te gaan waar je het bestand als PDF kunt downloaden! (En hier voor de eerste drie delen van de maandkalender)
Bij ons is hij al volop in gebruik! Van veel mensen zie ik het vanzelf op Facebook als ze jarig zijn maar ik ben blij nu ook alle verjaardagen van Opa's Oma's, Ooms, Tante's etc. op één kalender bij elkaar te hebben. Al moet ik er wel nog even een mooi plekje voor vinden.
Winnen?
Heb je nou geen printer, of stel je het steeds uit om hem te installeren, op je PC aan te sluiten, te gebruiken, papier te kopen of ben je gewoon een beetje lui? (Mag hoor!) Goed nieuws! Ik werd gemaild door de mensen van drukwerkdeal.nl en samen kwamen we tot een hele leuke winactie. Ik heb hen twee keer de kalender laten drukken en ze wilden ook nog twee keer deze verjaardagskalender drukken! Mét ophanghaakje en uiteraard op gerecycled papier.
Aan vier van jullie mag ik er vandaag eentje weggeven!
Om mee te doen moet je een postadres in Nederland hebben en hoef je verder alleen een reactie onder deze blog achter te laten. Wanneer je een voorkeur hebt voor één van de twee mag je dat erbij zetten, dan probeer ik daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Zorg dat je of je mailadres of je website in het daarvoor bestemde vakje invult zodat ik je ook kan bereiken! Woensdag 13 januari zal ik hier de winnaar bekend maken. Succes! ;)


19 opmerkingen:

 1. Ze zijn erg mooi geworden! Ik maak heel graag kans op de verjaardagskalender :-) leuk bedacht en inderdaad lekker clean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ouh, hoe mooi! Ik doe graag mee! Mijn voorkeur gaat dan uit naar diegene met lijntjes.
  www.precieslies.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kalender! Wij hebben nog geen kalender gekocht dus ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi! Ik had graag mee willen doen, maar heb net een nieuwe kalender. Dus ik gun hem iemand anders :) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben al een tijdje opzoek naar een verjaardagskalender , maar ik ben nog geen mooie tegen gekomen. Alleen met ballonnen en giraffen enzo ;-) ik zou graag meedoen voor de verjaardagskalender, die zou mooo staan in onze "vintage" wc (tegeltjes van de vorige eigenaar... franse stijl bloemen " groetjes Ilja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof, wat een mooie letters! Ik heb er al eentje, maar ik weet zeker dat je er iemand anders blij mee kunt maken :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke blog heb je! Ik heb net even een beetje rondgekeken. Je volgende blogposts ga ik volgen. Yay!

   Verwijderen
 7. Mooie kalender! Simpel, clean, past overal bij maar toch leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe graag mee, voor een verjaardagskalender in onze wc, heel cliché, maar zo feest ik mee! Leuke Give Away haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helemaal leuk. Ik heb al een verjaardagskalender, maar die vind ik minder mooi dan deze te winnen uitvoeringen. Kleine voorkeur voor de versie links.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog net op de valreep....wat een feestelijk begin van het jaar! Erg handig, want wij (ik en mijn 3 kinderen) kunnen wel een frisse start gebruiken en 1 van de dingen die we wensten was een nieuwe kallender. Maak je ons blij?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige en stijlvolle kalender! Ik loot ook graag mee! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dank voor de mooie kalender, ik was nu juist op zoek naar een 'eenvoudig' en stijlvol exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dankjewel voor de printversie van de kalender! Ik heb hem gevonden via Pinterest en ga hem meteen invullen en ophangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey!

  Ik ben al een poos op zoek naar een kalender maar vind deze echt super gaaf. Nu probeer ik het hele bestand te downloden alleen krijg ik de eerste drie maanden. Heb je ergen toevallig de link naar alle 12 de maanden :D?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vreemd, als ik op de link klik, ook vanaf een andere computer, zie ik ze gewoon alle twaalf!

   Verwijderen
 15. Super bedankt voor het delen van de kalender! Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe voor mijn klembord en ben heel erg blij met deze! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Beste

  Kan ik deze nog ergens bestellen of winnen aub?

  claudiaclaus@hotmail.be

  BeantwoordenVerwijderen