26 januari 2016

Winnaars give-away kalenders

Twee handen met briefjes in de handpalmen


Afgelopen maand vielen er maar liefst vier door mij ontworpen kalenders te winnen op mijn blog en inmiddels zijn de winnaars getrokken!


De twee te winnen, uitgeprinte kalenders gestyled met onder andere een cactus, een Pilea Peperomioides en een wit paardje.


Twee verjaardagskalenders (links) en twee Jaarkalenders (rechts) voor 2016, geringd en geprint op gerecycled papier, heb ik verloot onder de reacties.


Handen die briefjes met de namen van de winnaars openvouwen


Mijn moeder trok vier briefjes en dit zijn de winnaars:
- Anita H. (verjaardagskalender)
- Mariska van Matte & Shimmer
- Gea van der Hof
- Jamey van Beauty Unboxing

Gefeliciteerd allemaal! Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen met alle winnaars. Voor alle andere mensen, niet getreurd, de verjaardagskalender is in zijn geheel zelf te downloaden en ook de eerste drie maanden van mijn jaarkalender zijn al beschikbaar!


Opengevouwen briefjes met de namen van de winnaars van de give away erop.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Ilse!
  Fantastisch dat ik de verjaardagskalender heb gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Gea, goed om weer van je te horen! Helaas had je helemaal geen contactgegevens achter gelaten in je reactie op de give-away dus was het niet mogelijk je te bereiken. Inmiddels heb ik de kalender aan een volgende deelnemer doorgegeven!

   Verwijderen