10 februari 2017

Winnen: 50€ shoptegoed voor Morres Wonen!

-closed-

win vijftig euro shoptegoed voor Morres Wonen


Ik schreef al eerder over mijn dagje Morres afgelopen November en was zo enthousiast dat ik vorige maand ook twee moodboards vol groene goodies virtueel bij elkaar shopte. Ik hoop dat ik jullie inmiddels voldoende geïnspireerd heb want nu geef ik samen met Morres maar liefst vijftig euro shoptegoed weg aan een van jullie. Lees snel verder om te zien hoe je mee kunt doen!


EN
 • Laat hieronder in de comments of op Instagram / Facebook weten dat je mee doet! Zorg dat je bij de comments je email of site invuld laat zodat ik je kan bereiken.

That's it!

De winnaar wordt op Vrijdag 24 Februari bekend gemaakt. Veel succes!

13 opmerkingen:

 1. Super toffe actie! Ik doe graag mee! (Volg via instagram)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw super leuk! Ik volg op instagram :)
  Je kan me bereiken via mijn blog: allofeline.com
  Of mijn email: allofeline@hotmail.com
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, ik volg je op insta!
  Bianca3@zeelandnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee via insta en facebook! Zou leuk zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Wij doen mee via Facebook. Liefs, team Goya Lifestyle!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Top, deze actie. Kan ik wel gebruiken. Ik ding graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb hem gedeeld voor je en volg je zeg maar overal haha:)
  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg je via facebook , kevinvlasman@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige kans ik doe graag mee het zou fantastisch zijn om te mogen winnen. Ik ben bezig met het veranderen van de woonkamer en kan dit dit heel hard gebruiken nu maar heel hard duimen en hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen # FingersCrossed mijn email is wandaberg@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb beide accounts op Instagram gevolgd! Ik ga binnenkort op kamers dus het lijkt me super leuk om met dit shoptegoed wat leuke dingetjes voor mijn nieuwe inrichting te kunnen uitkiezen. Mijn email-adres is theblondetales@hotmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke actie is dit! Zoeteuurtjes volgt jullie ook

  BeantwoordenVerwijderen