14 februari 2017

Zo geef je altijd het perfecte cadeau

cadeautjes


Het enige wat bijna nog leuker is dan cadeautjes krijgen is iemand echt blij maken met iets wat je geeft! Nu kan ik helaas niet zeggen dat ik nooit een verjaardag vergeet en nooit op de dag zelf ietwat paniekerig door de stad loop op zoek naar iets leuks maar ik wordt er al steeds beter in. Mijn beste tips? Lees snel verder!

Gebruik een verjaardagskalender

Ik weet het, dit klinkt wel heel erg als een open deur maar ik had er dus nooit een omdat ik nooit een mooie kon vinden. Toch, door een verjaardagskalender op een zichtbare plek te hangen wordt je nooit meer op de dag zelf verrast door een Facebook notificatie. Ik heb er uiteindelijk eentje zelf gemaakt die je hier gratis kunt downloaden, dus dat deel is alvast in orde!


Schrijf het op

Krijg je in de loop van het jaar een idee voor een cadeau wat perfect zou zijn in het nieuwe huis van een vriend? Of hoor je je moeder zeggen dat ze echt eens nieuwe schroevendraaiers nodig heeft? Schrijf het op! Geloof me, tegen de tijd dat de housewarming is of iemand echt jarig is ben je het allang vergeten. Maar juist dit soort cadeaus zijn heel persoonlijk en laten iemand zien dat je echt naar ze luistert.


Zorg voor een voorraad

De helft van het plezier zit hem in het mooi inpakken van je cadeau. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg dat je altijd een voorraadje mooi inpakpapier, lintjes en labeltjes hebt liggen. Neem gewoon een paar rollen mee de volgende keer dat je in de stad bent en laat thuis je creativiteit de vrije loop. Ook een stapeltje verjaardagskaarten en genoeg postzegels zijn heel handig om altijd in huis te hebben. Zo wordt het net even wat gemakkelijker om iemand die het verdiend te feliciteren, ook als je het even heel druk hebt.


cadeau


Leg een cadeaukast aan

De laatste tip die voor mij heel goed werkt is het gebruiken van een cadeaukast! In plaats van op het laatste moment op zoek te gaan houd je het hele jaar je ogen open voor leuke cadeautjes. Spulletjes waarvan je weet dat je moeder er heel blij mee zal zijn of juist die bijna iedereen leuk zou vinden om te krijgen. Als de verjaardag eraan komt is het slechts een kwestie van shoppen in je eigen kast en mooi inpakken!

Radbag.nl is een site vol met mooie hebbedingetjes waar iedereen wel op getrakteerd wil worden. Hier mijn favorieten uit de webshop die een aanvulling zouden zijn op iedere cadeau kast!


Kikkerland theezakhouders


Deze kleine vissers mannetjes voor op de rand van je glas zorgen er niet alleen voor dat je je touwtje niet kwijt raakt maar ook dat iedereen zijn eigen glas kan herkennen. Scheelt een hoop afwas! En verder zijn ze natuurlijk gewoon echt heel erg schattig.


thee zak houders


tea fishermen


tea fishermen


tea fishermen


Grow Me


Zeg het met planten! Deze kleine pakketjes komen met verschillende teksten; 'I love you' met Lathyrus zaadjes, 'Happy Birthday' met kamperfoelie en 'Hot Stuff' met alles wat je nodig hebt om chili pepers te kweken. Een super leuk cadeautje natuurlijk voor iedereen die ook houd van veel planten in huis. Ik heb de mijne alvast gezaaid en hoewel er nu nog niet zoveel te zien is moet het er zo uit komen te zien. Ik ben benieuwd!


grow me zeg het met planten


grow me zeg het met planten


grow me zeg het met planten


grow me zeg het met planten


Gloeilamp peper en zoutstel


Nog zo iets leuks, een peper en zoutstel in de vorm van twee gloeillampjes. Echt zo'n hebbedingetje wat iemand niet snel voor zichzelf zou kopen maar wat wel heel leuk is om elk etentje weer op tafel te hebben staan.


gloeilamp peper en zoutstel


gloeilamp peper en zoutstel


gloeilamp peper en zoutstel


gloeilamp peper en zoutstel


Wondercake taart uit blik


Ik vind dit zo grappig, taart uit blik! Hartstikke leuk als je iemand die net jarig is geweest voor het eerst in het openbaar ziet, zo kun je overal een feestje bouwen. Bij het pakketje zit namelijk niet alleen een cake en een lepeltje maar ook een lucifer en sterretjes. Nu was de cake zelf jammer genoeg een beetje droog maar het gebaar wanneer je zoiets meeneemt is natuurlijk super leuk!


wondercake


wondercake


wondercake


Instant Coasters


Deze onderzetters maak je in een handomdraai persoonlijk met je eigen foto's! Super leuk om bijvoorbeeld aan een goede vriend te geven met foto's van jullie samen er al in. Samen gegeven met het standaard flesje sterke drank wordt het geheel net even wat meer bijzonder!


instant coasters


instant coasters


instant coasters


Zo, dit zijn mijn beste tips & trucs om ook daadwerkelijk zo attent te worden als de mensen om me heen verdienen. Niet dat ik noooooit meer iets vergeet om snel een 'cadeaubon' maak die verteld dat het echte cadeau nog iets later komt maar ik doe mijn best! Als jullie nog andere goede tips hebben hoor ik het graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten