31 december 2015

Filmpje | Dit was mijn 2015 + meest gelezen postsHet einde van het jaar! 31 December! Ik ga niet zeggen hoe snel de tijd gegaan is want dat is nogal cliché maar feit is wel dat ik alweer mijn derde(!) jaarfilmpje heb gemaakt! Deze fimpjes met blogfoto's van het afgelopen jaar begint één van mijn favoriete tradities te worden hier op mijn stukje internet. Zó leuk om later terug te kijken! Voor ik aan dit laatste filmpje begon keek ik eventjes die van 2013 en van 2014 en ik werd er zowaar een beetje emotioneel van!


Without further ado
Hier is mijn 2015, in foto's!
Ik vind het ook altijd heel leuk om eens te kijken welke posts het afgelopen jaar het best gelezen werden!

5 DIY Vilten Sterren Mobile
Ik ben blij dat deze in de top 5 staat want het was zeker ook een van mijn favoriete DIY's! Niet te duur, niet te moeilijk, leuk om te maken en óntzettend leuk om te geven. Mijn broer en schoonzus waren er heel blij mee!
4 Hobbykamer Room Reveal
Na een paar jaar als opslaghok te hebben gefungeerd werd onze extra kamer eindelijk aangepakt en getransformeerd tot werk en hobbykamer. Ik vind het nog steeds heel mooi geworden.
3 DIY Random Light
Begrijpelijk dat ook deze post in de smaak viel! DIY'en is nu eenmaal leuk en heel veel geld besparen op een mooie grote lamp met veel impact is nog leuker.
2 Review DSW Replica
De echte konden we niet betalen maar een mooie nieuwe werkkamer verdient een mooie nieuwe stoel. Het werd een hele mooie replica DSW.
1 Balkon Schilderen!
De absolute topper van dit jaar kreeg in verschillende facebook groepen honderden likes! Het 'tapijtje' wat ik deze zomer zelf op mijn balkon schilderde. Vaak is het één van de eerste dingen waar mensen me in het dagelijks leven over aanspreken als ze toevallig op mijn blog zijn beland. Ontzettend leuk!
Ik vond het weer een ontzettend vruchtbaar jaar. (Niet in de letterlijke zin.) We zijn weer een stuk dichter bij ons droombeeld van dit appartementje! Ik wil iedereen van de 23.000 mensen die het afgelopen jaar een bezoekje aan mijn blog hebben gebracht heel erg bedanken, ik ben er soms echt weer even stil van als ik lieve reacties krijg of in de statistieken zie dat mensen dus ook daadwerkelijk lezen wat ik hier allemaal loop te verkondigen. Het allerbeste voor het nieuwe jaar en dan ga ik nu aan de champagne!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten