24 december 2015

Gratis printen | Kalender januari, februari & maart!
De afgelopen twee jaar deelde ik maandelijks een gratis kalender op mijn blog en ik heb besloten om daar ook in 2016 mee door te gaan. Alleen deze keer ga ik steeds drie kalenders in één keer delen omdat ik zelf ook graag wat verder vooruit wil kunnen plannen. Vandaag de kalender van de eerste drie maanden, Januari, Februari en Maart!

Ik vond de kalender van het afgelopen jaar heel erg mooi en simpel in zijn eenvoud en daarom heb ik voor dit jaar niet teveel aangepast. Ik heb deze keer ook voor de cijfers mijn eigen handschrift gebruikt en ik heb het raster eenvoudiger, lichter en groter gemaakt voor nóg meer schrijfruimte, wat ik zelf het belangrijkste vind aan een kalender. Al onze afspraken moeten er wel duidelijk op kunnen!

De drie kalenders staan in één PDF bestand in mijn Google Drive (klik), vanwaar je hem kunt downloaden en zelf kunt uitprinten. Ik heb zelf wat dikker papier gebruikt uit een schetsblok van mijn lokale schilderwinkel, stukken goedkoper dan de losse vellen die ik eerst bij Pipoos kocht!

Mocht je nu geen zin hebben om zelf te downloaden, opslaan en printen (ik snap het, Kerst is al vermoeiend genoeg!) of heb je geen printer? Houd dan mijn blog in de gaten want binnenkort geef ik een aantal gedrukte exemplaren weg! Voor nu, geniet van Kerstavond en alvast een hele fijne Kerst toegewenst!


7 opmerkingen:

 1. Oeh, wat ziet dit er mooi uit! Ik heb mezelf net een aantal clipboards gemaakt, dus ik denk dat ik ze wel eens ga downloaden en printen, thanks! Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes!Ik wordt er echt blij van als ik hoor dat mensen ze gebruiken!

   Verwijderen
 2. Precies wat ik zocht! Mooi, simpel en genoeg ruimte. Dank je wel!
  En wanneer zet je de volgende drie maanden online?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je me eraan herinnerd, ik was het al bijna vergeten. April, Mei en Juni komen er zsm aan!

   Verwijderen