30 december 2015

Kerstshoppen in de sale!Nú is het moment om Kerstinkopen te doen! 'Huh, maar Ilse, Kerst is toch al voorbij?' Ja, en daarom is alles juist heerlijk goedkoop! Kan het nu mooi nog even twee dagen de boom in en voelt het volgend jaar gloedjenieuw!

Ik ben gisteren even de stad in geweest en heb heel goedkoop toch best nog wat leuke dingen kunnen vinden! Ik ga alleen voor goud, een vast kleurschema vind ik wel leuk aangezien ik verder helemaal geen thema heb, maar er is echt nog zoveel moois te vinden in alle kleuren van de regenboog! Dit is mijn buit.
Wauw Piet Heijnstraat 20% korting
Een super leuk winkeltje met onwijs gave spulletjes, iets buiten het centrum van Den Haag. (Voor wie het kent, het is vlakbij de Paleistuin) Ik zag op hun facebookpagina deze gave gouden Eland voor €5,50 min korting en ik ben er meteen even heen gefietst! Het kleine baby'tje vond ik nog bij de kassa en was slechts 50 cent.
Sissy Boy 50% korting
Die gekke hotdog-kerstbal (en een broodje, een maïskolf enz.)was zag ik al een paar maanden terug hangen maar ik vond ze veel te duur. Met 50% korting nam ik hem voor €4,40 mee naar huis! De vogel €3,60. Ik vind ze allebei super!

V&D 50% Korting (Je kan niet terugbrengen!)
Ook een lekkere korting bij V&D, een van mijn favoriete winkels voor woonspulletjes dus die wil ik graag steunen. V&D moet bljven! Voor zes euro totaal haalde ik drie uiltjes en twee mooie glazen ballen.
Hema 1+1 gratis
Bij deze schattige eekhoorntjes en egeltjes hoefde ik niet lang te twijfelen! De glitterkerstbal kocht ik al eerder maar is daarom niet minder leuk.


Zelfmaken!
Oh, en mocht je nu niet zoveel te doen hebben de komende twee dagen, hou je van de geur van kaneel en wil je dat je huis heerlijk ruikt als je gasten komen op oudjaarsavond? De DIY voor deze heerlijke kaneelhangers vond ik op de site Completely Delicious van Annelise. Aanrader!


4 opmerkingen:

 1. Schattige spulletjes heb je gekocht zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super handig! Flinke kortingen, leuke spulletjes voor goedkoop, niks mis mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! En volgend jaar voelt het als nieuw zonder dat het je een fortuin heeft gekost :)

   Verwijderen