3 maart 2015

Snelle styling: boeken zonder omslagen

Ik hou heel erg van boeken en mijn verzameling is zich erg aan het uitbreiden sinds ik erachter ben dat de dichtstbijzijnde kringloop regelmatig een uitverkoop heeft van €0,50 per boek. We hebben genoeg plaats in de inbouwkasten naast de en suite deuren in de woonkamer dus laat maar komen!

Wel kunnen alle verschillende kaften er soms wat rommelig uitzien. Ik heb daar niet zoveel problemen mee, ik vind alle kleurtjes wel gezellig! Één ding wat ik wél graag doe om het beeld wat rustiger te maken is alle omslagen van hardcovers weghalen. Ik zal je laten zien waarom!
Voor: een hoop lawaai en felle kleurtjes. Allerlei verschillende kleuren letters, kortom, redelijk druk.
Na: voornamelijk donkere kleuren, veel rood en zwart en voornamelijk gouden letters! Best wel chique zo, als je het mij vraagt.

Zonder omslag zijn de boeken zo mooi dat je ze ook hier en daar door het huis zou kunnen gebruikenter decoratie en om wat extra kleur toe te voegen waar het nodig is.
Niet al mijn boeken zijn hardcovers maar door de hele boekenkast heen maakt dit trucje toch wel een verschil!


2 opmerkingen:

  1. Het ziet er inderdaad erg chique uit als je de dustjackets van een boek haalt! Vooral die gouden letters zijn erg mooi! Zelf doe ik het niet omdat ik vooral paperbacks heb maar het is wel heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen