24 maart 2015

€10.000 uitgeven in de VT Wonen shop!

Nou, ik weet wel hoe ik het zou besteden! Zaterdag was er een actie bij VT Wonen, het 'VT Wonen Voorjaarshuis'. Wie éxact €10.000,-  aan spullen bij elkaar kon klikken kreeg de kans om ál die spullen te winnen. Ik deed ook mee en was verbaasd over de enorme hoeveelheid mooie spullen die ze hebben. (Wat natuurlijk ook de bedoeling was van de actie ;) Dat ze accesoires en vaasjes hadden wist ik al wel maar het is nieuw voor mij dat ze ook meubels verkopen van bijvoorbeeld gave merken als Dutchbone.

Ik vond zoveel mooie spullen tijdens het shoppen, die zo gaaf bij elkaar passen dat ik ze hier ook graag wil laten zien. Ik heb tijdens het uitkiezen wel echt mijn eigen huis in gedachten gehouden, in het onwaarschijnlijke geval dat ik het ook echt zou winnen is het wel fijn als ik de spullen ook mooi vind en kwijt kan. Dus hou je vast; hier komt tienduizend euro aan meubels, woonaccesoires en serviesjes!




We hebben al een mooie grote tafel in de eetkamer maar deze tafel van Dutchbone (€599,-) is toch echt een stuk mooier. De stoelen van Rofra Home in de kleur lichtbruin vind ik er echt perfect bij passen (€199,-). Ik zie het al helemaal voor me, drie Dutchbone Coco lampen in Ivory (€99,-) erboven en de mooie staande lamp Zilver Bucket Head van Zuiver (€79,-). Voor op tafel koos ik een kandelaar voor 12 kaarsen van Bloomingville in brons (€61,-) en voor aan de muur een hangend kastje, ook van Bloomingville (€65,-). Het dressoir is model Juju, ook van Dutchbone -duidelijk favoriet- en daarop twee witte kandelaars van Mevrouw Stoltz (€22,90).




Voor bij de nieuwe eettafel natuurlijk serviesjes e.d. om mooi tafel te kunnen dekken en voor in de keuken zag ik ook nog wel wat moois. Hierboven zie je Cabanaz keukenweegschaal (€39,90), Ziczac placemats in rood (€5,99 p.st.), Ittala Sarjaton serveerschaal (€39,90), een set van zes Villeroy en Bosch wijnglazen (€39,95), Boska kaas etagere (€35,95) en een twaalf delig serviesset van Gordon Ramsey (€82,-). Hier vind ik ook de set van vier mokken van Nordal Madame (€14,95) mooi bij passen. Ik houd van natuurlijk hout en de grote ronde broodplank van HK Living (€39,95) en de rechthoekige van Raumgestalt (€17,95) vind ik dan ook heel mooi, net als de houten bordjes van HK Living (€6,95 p.st.). Ten slotte als hippe theedoek de hammamdoek met goud (€24,95).



Ik heb alles uitgezocht zodat het past bij wat ik al voor kleuren in huis heb. Wit en grijs als basis met accentkleuren in rood en okergeel. Hoe vet is dan deze hoekbank van Macédes Nutini (€1649,-)! We wonen in een jaren dertig appartement met een wat klassieke uitstraling maar toch lijkt me het vliesbehang 'factory' van VT Wonen heel vet (€149,- voor zes banen). De kroonluchter is de 'Beads' lamp van Dutchbone (€299,-) en de staande lamp heet 'Office' (€109,-). De bijzettafeltjes zijn allebei van Dutchbone. Die met het ene gedraaide pootje heet 'Arabica' (€79,-) en die met het bewerkte blad 'Dutchbone by Hand' (€165,-). De witte letterbak van VT Wonen (€99,95) zou leuk boven de bank staan vol accesoires zoals het houten mancha beeld van Casa Vivante (€39,95). De kandelaar is van House Doctor (€29,95) en wat de kussens betreft: gekleurde is 'Ottava' van Dutchbone (€35,-) en de witte is van By Mölle (€55,-).



De extra kamer die we over hebben en voorheen 'het rommelhok' werd genoemd gaat waarschijnlijk als een soort hobby/klus kamer fungeren. We hebben al een bureautje staan voor daarbinnen maar die hierboven, 'Oxford' van bepurehome (€399,-) vind ik echt schitterend. Hierbij de simpele OMG stoel van Zuiver (€159,-) in een vrolijk kleurtje en een bijpassende okergele Zuiver bureaulamp (€69,-). Voor een stoer element en extra organisatie lijkt me het aluminium opbergbord van House Doctor (€192,95) heel mooi. Om alle naaimachine's, schilder en modelbouw spullen etc. in op te bergen zou de trolley van Bepurehome (€289,-) ideaal zijn, behalve dat hij ook gewoon heel mooi is. Ik kan echt geen enkel nut bedenken voor het leren bankje 'Playfull' van Bepurehome (€199,-) maar ik vind hem gewoon vet. En ik moest op de één of andere manier aan de tienduizend euro zien te komen. Wat echt verassend moeilijk is overigens. Het is zó veel geld!



Onze slaapkamer is niet groot en eigenlijk al af dus niet zoveel spullen hiervoor. Een nieuw bed (Flower van VT Wonen €699,-) is echter ook niet erg en het vrolijke dekbedovertrek van Montagu (€69,95) zou ik ook niet afwijzen. De lamp van Bloomingville (€98,99 in de aanbieding) heb ik wel echt al een poos op het oog. Ik vind hem zó gaaf en zó veel en veel te duur. Ik ben erover aan het malen of ik geen DIY versie kan maken voor heel wat minder geld. De kastjes zijn ook van Bloomingville (€119,-) altijd leuk boven het bed om wat spulletjes in te zetten en je boek in kwijt te kunnen. Het nachtkastje van Woood (€89,-) vind ik eigenlijk niet écht heel leuk maar zoals ik al zei, het is nog best lastig om tienduizend euro op te maken.



Op het laatst heb ik nog een heleboel accesoires in mijn mandje gegooid om alles aan te kleden en om op het juiste bedrag uit te komen. Ik vind vooral de vazen en kannen erg leuk. Dat ik daar een zwak voor heb is al wel duidelijk denk ik. Nu even voor iedereen die iets moois ziet alle producten van links naar rechts en van boven naar onder:

In totaal kwam na lang puzzelen op €9999,92 uit, acht cent te weinig dus veel winkans is er al niet. Ook niet erg, ik heb helemaal geen problemen met de spullen die we nu hebben, ook al zijn die niet spiksplinternieuw en helemaal design. Ik vond het vooral wel leuk om te doen, wanneer je helemaal niet op de prijs van spullen let kun je eens zien wat nu eigenlijk écht je smaak is. Ik vind de moodboards hierboven behoorlijk inspirerend en ik zal ze vast nog weleens raadplegen tijdens het Marktplaatsen / DIY'en en opknappen van andere meubels. Al staan er ook wel een paar items op waar ik stiekem nog wel een poosje van zal blijven dromen.


Meer inspirerende moodboards zien?

2 opmerkingen:

  1. Hee Ilse! Super leuke post! Leuke inspiratie voor mijn studentenkamer volgend jaar, maar die zal waarschijnlijk niet zo groot zijn dat alles erin past, haha. Veel liefs, Esther

    (http://herlovelydiy.wordpress.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. app kind volgen, prioriter de som prioriterer sikkerhet og personvern. Undersøk grundig og velg anerkjente alternativer med positive anmeldelser.

    BeantwoordenVerwijderen