5 maart 2015

Het westduinpark IIIs het niet heerlijk al die zonnige dagen? Ja, ik weet het, het heeft ook zeker geregend maar ik doe gewoon alsof die dagen niet bestaan en geniet er dubbel van wanneer er wél een heerlijk zonnetje in de hemel staat. En dat doe ik dan het liefst buiten!


Ik showde al eerder wat foto's van het Westduinpark en nu is het tijd voor deel twee. Ik ben zeker geen fotograaf (ik weet nauwelijks waar ik de verschillende standen voor kan gebruiken) maar ik vind het wel heel leuk om foto's te maken en lekker na te rommelen in Photoshop.
Deze keer beklommen we één van de hoogste duinen vanwaar we een weids uitzicht hadden. Oh oh Den Haag, mooie stad achterr de duineh!


Mooi zo, dat zonlicht op het groene mos. Ik heb het vermoeden dat we hier nog vaak terug gaan komen.


2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Thanks! Heel fijn om te horen, soms twijfel ik weleens of mijn foto's mooi genoeg zijn voor een 'kijk ik heb foto's gemaakt post' :)

      Verwijderen