17 maart 2015

Kleine aankoopjes

Mijn site heet niet voor niets Dutch Design on a budget. Soms kan niet elke 'kijk dit heb ik gekocht!'-post vol met dure hippe spullen staan maar dat betekend niet dat kleine aankoopjes me niet blij kunnen maken! Deze kleine woongelukjes sleepte ik de laatste tijd mee naar huis.


GeurkaarsVoor een paar euro nam ik de geur 'Pineapple & Ginger' mee. Komt in een mooi blikje en de geur is lekker fris en vooral niet te zoet of bloemig, daar hou ik niet van. Ook niet te sterk, Dorus, die normaal nogal anti-geurkaars is, kan deze nog wel aan. Fijn voor een subtiel fris geurtje in huis dus!
NepbloemenGrote bollen met een lange steel, perfect om een lege vaas wat op te fleuren. Ik heb geen problemen met nep planten of bloemen als het maar niet teveel opvalt, deze zijn heel mooi! Voor drie euro per stuk kun je ze vinden bij de HEMA.
NarcissenOké, deze is een beetje valsspelen want ik kocht ze niet zelf, de moeder van Dorus nam ze mee als cadeautje. Toch, voor een paar euro iets vrolijks in huis? Check en check wat een bakje narcissen betreft. We konden ze echt zien groeien, inmiddels zijn er nog veel meer bloemetjes bij gekomen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten