13 maart 2015

Snelle styling: origami olifantenRondom Valentijn zat ik met vouwblaadjes te spelen om een origami hartjes slinger te maken en besloot ik eens op youtube rond te kijken naar tutorials voor andere origami modellen. Inmiddels heb ik heel wat diertjes in elkaar gedraaid.


Soms vind ik het heerlijk om gewoon even iets met mijn handen te doen. Breien, kleuren of origami beesten vouwen, alles om even te kunnen stoppen met al dat nadenken wat ik soms doe. Wellicht een ADHD trekje.

Het aller mooiste resultaat vond ik toch wel die van de olifant. Ik heb gelijk een hele familie in okergeel gevouwen, de grootste door eerst vier velletjes aan elkaar te plakken. Het is niet het aller makkelijkste model om te vouwen maar daardoor juist zo leuk. In deze video legt Leyla Torres het heel fijn en rustig uit, met het leukste accent ooit.
Een van de leukste dingen vind ik het kleine staartje van de olifant!
The Cutest. En het enige wat je nodig hebt om deze schatties zelf te maken voor op je dressoir, vitrinekast of voor boven je bed is wat papier, geduld en een half uurtje de tijd. Makkelijkere DIY's vind je volgens mij niet zomaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten