1 april 2015

LOVE; some news & some inspiration

De extra slaapkamer in ons huis. Lange tijd was het een opslaghok voor vanalles en nog wat, pas geleden is hij helemaal leeg geruimd en hebben we de vervallen inbouwkast omgebouwd tot volwaardige kledingkast. Wat we met de rest van de kamer wilden doen kon ik toen nog niet op de blog vertellen maar inmiddels ben ik de drie maanden ruim gepasseerd en mag iedereen het weten. Het wordt komende September een babykamer!

Een babykamer met een uitdaging overigens. De kamer is niet zo heel erg groot en één deel is dus al ingepikt door mij en mijn uitgebreide kledingcollectie. In de rest van de kamer moeten we niet alleen een commode kwijt maar ook genoeg bedjes voor niet één, niet twee, maar drie baby's! Niet alleen een uitdaging qua inrichting dus, maar zeker ook voor ons. Ik denk dat één kind voor nieuwe ouders al een uitdaging is dus een drieling wordt voor ons wel erg zwaar.

Desalniettemin heb ik wel erg veel zin in het inrichten van de babykamer! Ik heb al plaatjes van mijn meest favoriete kinderkamers verzameld ter inspiratie en die deel ik hier graag. We zullen zien wat er straks allemaal in ons kamertje terecht komt!


Foto via Domaine Home


Qua kleurenschema ben ik er nog niet helemaal uit, lichte kleuren in ieder geval aangezien de kamer op het noord-oosten ligt en dus niet veel licht krijgt. Wel weet ik dat het iets van een natuur / dieren / wolken thema gaat worden!


Foto via Etsy Shop 'Trois Points Sur Le I'

Foto uit boek 'Covet Garden Home' via Decor8

Foto via Remodelaholic

Foto via Funky Junk Interiors

Foto via Jelanie shop

(Niet echt passend bij het thema maar wat een mooie wieg hé?)


Foto via Etsy shop 'Thuja'

Foto Via Lori Gentile Interior Design

Originele Bron Onbekend

Foto via Mermagblog

Foto via Etsy Shop 'Le Petit Ballon'

Foto via Project Nursery

Oh, en dan nog even voor iedereen die het nog niet door had bij het drieling-verhaal:


Voor ons voorlopig nog geen kinderen, laat staan drie! ;) Ik ben benieuwd, had je het meteen door of trapte je erin? (En sorry mam, als ik je heb laten schrikken, jou zou ik het in het echt natuurlijk als tweede vertellen.)

5 opmerkingen:

 1. Haha wat een goeie. Als je nou 1 had gezegt was het nog geloofwaardig geweest maar drie? Wel leuke inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ;)
   Ik heb expres drie gezegd, ik wil mensen ook niet het gevoel geven dat het zo belachelijk is om op mijn leeftijd een kind te krijgen dat het een 1 april grap zou kunnen zijn ;)

   Verwijderen
 2. Wow! Idd groot nieuws! Gefeliciteerd!! Xx
  :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou inderdaad....je had me ff....

  BeantwoordenVerwijderen