28 april 2015

Vrijmarkt vondsten


Na een avond lekker dansen tijdens 'Koningenach' in Den Haag en een rondje over de kermis was het gisteren echt héérlijk om lekker in het zonnetje langs alle verschillende vrijmarkten te gaan! Dorus en ik hebben lekker rustig aan gedaan, rondgeslenterd en allerlei lekkere dingen gekocht bij verschillende kraampjes. Maar we zijn vooral heel goed geslaagd. Blij met deze aankoopjes!
Dit lieve en heerlijk kitscherige poezenbeest nam ik mee voor vier euro en mag straks in de extra slaapkamer de wacht houden!
Dorus proeft de laatste tijd graag verschillende speciaalbierjes en dat moet natuurlijk in stijl gebeuren! Deze bierpullen waren vier euro per stuk en kunnen regelrecht de servieskast in. Ik vind het zulke mooie kleurtjes!


Groen vaasje gratis bij de bierpullen met bloemetjes die ik nog had liggen. Daarnaast een oude camera in hoes! Leek me heel leuk om straks op de hobbykamer naast mijn eigen camera te zetten. Volgens Dorus werkt hij ook nog maar ik heb niet echt de illusie dat ik hier fatsoenlijke foto's uit kan krijgen dus daar ga ik niets mee doen. ;)
Verder heeft Dorus lekker goedkoop nog een tennisracket gescoord en ik nog een jurk en wat bollen wol waar ik binnenkort wat leuks mee ga doen. Een goed geslaagde dag dus!

Ik ben benieuwd, iemand anders hier die helemaal blij is met een vrijmarkt vondst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten