3 september 2015

SchooledIk had wel even laten vallen dat ik tijdens mijn mini-vakantie in Zeeland een bezoekje aan een kringloopwinkel in Goes had gebracht. Ik vond daar namelijk een mooie ets die ik in de nieuwe werkkamer hing. Maar... Ze hadden ook een hele mooie vintage schoolkaart! Voor vijftien euro! Die moest natuurlijk mee, al paste hij nauwelijks in de kofferbak van de auto. Daarna stond hij een poosje bij mijn ouders (want hij was ook veel te groot voor de trein, vond ik) en toen zij kwamen eten kwam hij dan eindelijk naar Den Haag.
Wel een beetje kromgetrokken door het vervoeren dus hij kreeg eerst even een behandeling met een paar dikke boeken. Het werd direct Binkies nieuwe favoriete slaapplaats.


Twee haakjes later hadden we dan het hof van Karel den Grooten boven de bank hangen! En dat is fijn want die grote muur was veel te lang veel te kaal.In Den Haag kom ik best vaak in de Kringloop maar meestal kom ik er met lege handen weer uit. Misschien dat in de stad zo vaak zoveel mensen langskomen dat de echt mooie dingen al heel snel wel zijn? Ik zal in ieder geval mijn ogen is openhouden voor kringloopwinkels in de wat kleinere plaatsjes. Want hier ben ik ├ęcht heel blij mee!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten