11 september 2015

Den Haag | Food truck festival TREKDit weekend nog niets te doen? In de buurt van Den Haag? Hou je van gezelligheid en lekker eten? Of course you do. Ik was vandaag voor het eerst op Food Truck Festival TREK, op het moment neergestreken in het Westbroekpark in Den Haag. En het was fantastisch. Vooral het eten. En ze blijven nog tot zondag en ik raad je aan om te gaan!


Nog niet overtuigd? Hieronder een kleine sfeerimpressie want ik nam als brave blogger natuurlijk mijn camera mee!
Wij begonnen met de lekkerste hot dogs ooit die ter plekke gebarbecued werden boven een houtskoolvuurtje en geserveerd met bacon, zuurkool, gebakken uitjes en mosterd.

Genoeg gezellige zitplekjes om even te gaan zitten met je eten!


We waren er een beetje vroeg dus hier is het nog wat leeg, maar al snel werd het gezellig druk.
Wij zetten onze maaltijd voort met een broodje pulled pork. Leuk om eindelijk eens te proberen maar in vergelijking met de goddelijke hotdog die we hiervoor hadden niet héél bijzonder.
Lekker rondjes lopen, drankje doen en alle toffe trucks bekijken.'Hoi!'Is namelijk goed voor de spijsvertering en dan kan er ook nog een toetje in.
OH.
JA.
WAFELS!

Deze waren dus echt niet normaal lekker. Nog warme wafels, zoete slagroom en héérlijke frisse aardbeien.

Mijn enige kritiekpuntje? Dat de porties zo groot zijn. Dan zit je te snel vol om alles te proeven. Heel erg is dat trouwens ook weer niet want ik ga morgen gewoon nog een keer terug. Dus mocht je nog een reden nodig hebben om hier naartoe te gaan? De kans bestaat dat je je favoriete blogger in levende lijve kunt ontmoeten! (HAHAHAHA) Nee maar even serieus. Ik vind het echt heel leuk dat jullie hier alle twee lezen hoor. Kusjes.

2 opmerkingen:

  1. Oh wat ziet dat er leuk uit! Food truck festivals zijn altijd zo fijn, alleen jammer dat je altijd zoveel geld kwijt bent omdat je àlles wilt proeven ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt wel ja! Maar wij hebben het maar gezien als 'avondeten' en waren €15 p.p. kwijt, dus dan valt het wel weer mee :)

      Verwijderen