19 september 2015

Kalender oktober

I'm a little late... Maar hier is de nieuwe kalender!Normaal deel ik een nieuwe kalender (zelf ontworpen omdat ik er geen kon vinden met maandag als eerste dag én genoeg schrijfruimte) de 15e van de voorgaande maand. Ik ben deze week erg moe geweest maar hier is hij dan toch!

Oktober alweer... Het word tijd om de kalenders van 2016 te gaan maken! Ik denk dat ik deze keer iets totaal anders wil. Ik weet alleen nog niet wat. Iemand nog tips en ideeën? Anyways, klik op de afbeelding hieronder om naar mijn Google Drive te gaan waar je de kalender in PDF kunt downloaden!Vond je de kalender die ik vorig jaar deelde mooier? I got you! Hieronder staat hij aangepast aan het nieuwe jaar!


Blij met de kalenders? Dan kun je mij ook blij maken! Sinds kort heb ik instagram (al kan ik de laatste week ineens niets uploaden?). Als je de kalender hebt uitgeprint, maak dan een foto van hoe je hem gebruikt in je eigen huis met #ddbkalender. Lijkt me erg leuk om te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten