26 augustus 2015

1000 dot-to-dot

Eigenlijk ben ik vanbinnen gewoon een kind en dus ben ik heel erg blij met alle kinderactiviteiten die nu herontworpen worden voor volwassenen! Zo schreef ik al eerder over het kleurboek voor volwassenen en heb ik dan nu ook het 1000 dot-to-dot boek te pakken. Stipjes verbinden en lijntjes trekken maar dan voor volwassenen. Met de mooiste posters als resultaat!
Het werkt precies zoals vroeger, je trekt een lijntje van genummerd stipje naar genummerd stipje, maar dan duizend keer. Na iedere 100 stipjes veranderen ze van kleur, heel fijn voor het overzicht.
 Ik kreeg dit pakketje gisteravond binnen en ben meteen begonnen met de Sagrada Familia.  Soms is het even zoeken naar het volgende nummertje en dat maakt het voor mij extra verslavend; ik wil niet stoppen als er nog een nummer gevonden moet worden en ik wil ook niet stoppen als ik lekker door kan tekenen!
Het resultaat wordt namelijk echt al heel snel heel mooi! Ik kan niet bij elke tekening van tevoren zien wat het gaat worden maar ik vind het juist extra leuk om langzaamaan een beeld voor me te zien ontstaan! Bovendien werkt het ontzettend ontspannend om zo even met je handen bezig te zijn. Zeker voor iemand als ik, die soms behoorlijk door kan blijven malen.
De volgende ben ik al begonnen! Kun je raden wat het wordt?

One Line A Day

Ik vind het wel leuk om het resultaat te laten zien van creatieve boekjes die ik eerder showde! Het One Line A Day boekje bijvoorbeeld, waar je vijf jaar lang een stukje over je dag in schrijft. Super leuk om na een jaar of meer terug te lezen wat je voorgaande jaren op die dag deed.
Still going strong! Tot nu toe heb ik nog steeds bij elke dag iets opgeschreven. Soms vergeet ik het een poosje maar dan pak ik even onze kalender erbij als geheugensteuntje en dan vul ik een paar dagen tegelijk in. Best fijn ook om zo meer overzicht te hebben van wat je allemaal eigenlijk doet! Sinds een halfjaar kan ik nu ook dingen terug lezen van vorig jaar en dat is echt het allerleukste. Zo bizar hoeveel je eigenlijk vergeet! Ook hoe gemakkelijk die herinneringen weer terug komen na een klein regeltje tekst. Ik kan dit zeker aanraden!
Kleurboek Voor Volwassenen

Ik vind het nog steeds fijn om te kleuren! Ik doe het niet zoveel, vooral als ik even mijn hoofd leeg wil maken. Hier een paar van mijn favorieten!
Ik ben benieuwd wat de volgende hype voor volwassenen gaat worden. Wie weet zitten we over een jaar allemaal massaal aan de vouwblaadjes.

Oh wacht.

Dat deed ik al. ;)

2 opmerkingen:

 1. Wow, het heeft echt zo'n artistiek effect vind ik! Doordat het zo, jaa.. ik kan het niet uitleggen, haha. En dat vouwen, als dat een hype wordt, daar zeg ik geen nee tegen. (: Echt tof hoe je soms mooie dingen kan creëren met origami.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt gewoon een super mooie schets inderdaad, ik denk dat ik er wellicht één inlijst! Ik vind origami ook echt heel leuk, en als je een filmpje gebruikt is het echt verrassend makkelijk om te doen!

   Verwijderen