15 augustus 2015

Gratis: kalender van september!


We willen er allemaal nog niet aan denken maar September staat al bijna voor de deur, de maand waarin voor de meesten school, studie of werk weer begint!

Ik kan rond deze tijd altijd wel wat éxtra overzicht gebruiken! Vandaag deel ik de kalender van de maand September die ik zelf heb ontworpen! Klik op de afbeelding hieronder om naar mijn Google Drive te gaan waar je de kalender gratis kunt downloaden.
De kalender die ik vorig jaar gebruikte heb ik geupdate naar 2015 en is ook te downloaden, je kunt dus kiezen! Vind je deze mooier? Ook hier geld: klik op de afbeelding om naar mijn Google Drive te gaan waar je hem kunt downloaden.


Geniet nog van het laatste stukje vakantie!

6 opmerkingen:

 1. Wauw, wat leuk zeg & super handig! Gaaf ook dat je 'm zelf hebt ontworpen!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kon niets vinden met genoeg schrijfruimte dus toen heb ik er maar één zelf gemaakt! Blij dat je hem leuk vind!

   Verwijderen
  2. Ik kwam deze site toevallig tegen omdat ik een kalender zocht. Dit is de perfecte kalender voor mij!! En dat je dat dan ook zelf hebt ontworpen vind ik echt gaaf. Zou je ook willen laten zien hoe je dat doet? En mag ik vragen waar je de kalender indoet, zoiets zoek ik al langer. Echt heel gaaf, ga zo door :) Ohh en nog een tip van mij: ik heb iemand gezien die inplaats van de dagen afkruist in elke dag een zentangletekening maakt. Volgens mij ben je daar creatief genoeg voor!

   Verwijderen
  3. Ik heb hem eigenlijk helemaal gemaakt in Photoshop en toen opgeslagen als PDF. Vraag me een beetje af hoeveel mensen zelf PS hebben... Geen flauw idee!
   Ik moest even googlen wat zentangle betekend hoor! Dat zijn het soort tekeningetjes die ik vaak maak als ik met iemand aan de telefoon ben! Gaaf idee, heb hele mooie voorbeelden gezien!

   Verwijderen
 2. Wauw, dat heb je ontzettend mooi gedaan! Ik ben niet zo voor zulke kalenders (omdat ik altijd te veel wil opschrijven op een dag, haha.) Ik denk dat ik hem wel eens ga printen! (:
  Liefs
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :)
   Ik wil vaak ook veel te veel opschrijven haha! Ook vanwege ADHD / moeite met plannen. Voor mezelf heb ik nog een agenda met veel schrijfruimte per dag waar ik echt uitgebreid opschrijf hoelaat ik de deur uit moet voor een afspraak, wat het adres is en welke tram e.d. ik moet hebben want anders komt het niet goed!

   Maar een losse kalender vind ik dan weer handig voor het overzicht, zodat ik niet één week helemaal vol plan en de andere helemaal niets doe. Plus dat mijn vriend daar ook zijn dingen op kwijt kan, kan ik in een oogopslag zien wanneer we allebei vrij zijn!

   Verwijderen