6 augustus 2015

Snapshots juli

Well hello there! It's been a while!
Bijna de hele maand Juli heb ik niet geblogd. Dorus viel van de trap, verstuikte zijn enkel, brak zijn voet en kon even een poosje niet zoveel. (Lees: alleen met zijn voet omhoog zitten omdat het anders zo'n pijn ging doen.) Dus ging ik een beetje helpen. Niet dat ik daarnaast geen tijd had om te bloggen maar mijn prioriteiten lagen gewoon even anders.

Wat ik dan wel deed? Nou, voor mijn lief zorgen natuurlijk, en voor logeerhond Bounty, wiens baasje een maandje op vakantie is. Héél veel poetsen, stofzuigen en sprayen tegen een plotseling opgestoken vlooienplaag. Uiteten. Terrasje. Filmpjes kijken. Koken voor mensen die kwamen eten. Veel series zien. Bij mensen gaan eten. Een paar dagen naar Brabant, daar bij familie gaan eten. Tja, je moet wat hé, als je niet zoveel kan lopen.

Oh, en hier en daar nog een foto nemen. Zien?
Bewijs, tot zijn knie in het gips die jongen! Hier strompelde liep Dorus een rondje om het huis maar dat bleek al snel teveel.
Toen hij na een week ander gips kreeg konden we pas echt de schade zien. Zo blauw!
Gelukkig kan hij nog lachen :)
Ik maakte ondertussen lange wandelingen met Bounty. Met zijn 14 jaar al een oudje, maar echt een lieverd! Hij is heerlijk rustig, trekt niet aan de lijn en luistert goed. Als hij me kan horen dan. Ik hou van zulke honden!
Lekker genieten bij Rootz op het terras. Heerlijk gegeten :)
En Bounty lekker genieten van het borstelen, hij raakt helemaal in extase als ik dit lang genoeg volhoud!
Binkie durft sinds een paar maanden bij ons op schoot. Echt zo lief. En zo gezellig!


Vlak voor Dorus' volgekalkte loopgips werd vervangen door een schoentje drie weken na dato. Zijn voet zag er gelukkig al heel wat beter uit.

Vanwege dat gebroken voetje leek kamperen in Italië ons niet zo handig, dus besloten we, om toch even weg te zijn, een paar daagjes in Brabant te logeren. Ook heel leuk!
Hier zijn we in vestingsstadje Heusen op weg naar de Pannenkoekenbakker waar we spontaan met wat familie gingen eten. Echt een aanrader! Zowel Heusden als de pannenkoekenbakker!
Bounty ging lekker mee naar Brabant, terwijl een achternichtje van mij in Den Haag op Binkie paste. Mijn ouders wonen vlakbij de maas en Bounty vond het heerlijk er langs te wandelen.
Ik ook trouwens. Zeker toen het weer wat mooier weer werd en ik zonder jas en met blote benen de deur uit kon!
Op onze laatste 'vakantiedag' maakten we nog een rondvaart op de Binnendieze van Den Bosch. Erg leuk, de rondvaart ging zelfs onder het marktplein door en onze gids was erg enthousiast en vrolijk.
Na afloop bij Silvas Ducis (mijn favo tentje in Den Bosch) nog even een echte Bossche Bol van Jan de Groot eten voor we weer naar Den Haag gaan rijden. Hij was heerlijk trouwens, mocht je het je afvragen!
Al die tijd heb ik mijn laptop nauwelijks open gehad. Ook weleens lekker. Nu zijn we weer in Den Haag. Voorlopig staat Bounty de komende twee weken nog om zeven uur 's ochtends zielig te kijken omdat hij uitgelaten moet worden. Moet Dorus nog anderhalve week in het gips. Ben ik inmiddels begonnen met het bouwen van een balkonbankje en hoop ik dat er straks nog genoeg mooie zomerdagen over zijn om met een gipsvrije Dorus naar het strand te gaan, te gaan kanoën, een dagje ligfietsen te huren, naar de Tuinen van Appeltern te gaan en van de sauna te genieten. En hoop ik weer gewoon lekker terug in mijn blogritme te komen. Laten we duimen!

6 opmerkingen:

 1. Wat zijn jullie een ontzettend leuk & lief stel zeg! En wat een schat die hond :) Ik ga voor jullie -en mezelf ghehe- duimen dat er nog heel veel mooie zomerdagen aan komen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke foto's! Minder van het gips zeg! Maar ipv Italië is weg naar Brabant ook erg leuk! Fijn weekend alvast (en beterschap)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) We hebben het in Brabant ook heel erg naar ons zin gehad ja, en nu gaan we waarschijnlijk in de Kerstvakantie naar de zon. Elk nadeel heb zn' voordeel zeg maar ;)

   Verwijderen
 3. Leuk gips was dan mooi vol gekleurd

  BeantwoordenVerwijderen