22 juni 2015

Join us at: at{mine}

Ben je weleens bij iemand binnengestapt die zó'n mooi interieur bleek te hebben dat je ernaar kon blijven kijken? En dat je meteen wilde weten waar alles vandaan kwam, zodat je nieuwe merken kunt ontdekken of de look bij jezelf thuis kunt creeëren? Vast wel!
Precies die ervaring wilden Ia Bergman en Helena Benelbas op het internet creeëren met hun nieuwe site at{mine}
Echte interieurs, van echte mensen, die zelf de producten in hun foto's kunnen taggen met de winkels waar ze het gekocht of besteld hebben!
Ik ben al een poosje lid en vind het ontzettend leuk om de interieurs van anderen te bekijken. De sfeer is heel leuk, mensen laten vaak commentaar bij anderen achter en er is volop inspiratie op te doen! 
Ik vind het ook heel leuk om mijn mooiste foto's te showen en bij elkaar te zien. Op mijn huren de minder mooie voor,- en tijdensfoto's er gewoon bij natuurlijk, maar hier is alles gewoon mooi; ook weleens fijn! Mij vind je op atmine.com/ilse_den_besten!
At{mine} is de betafase nu voorbij en is klaar voor heel veel nieuwe leden! Enthousiast geworden en wil je ook meedoen? Ga naar atmine.com en vraag een uitnodiging aan of vul je mailadres in als je een comment achterlaat op deze post, dan kan ik je een uitnodiging sturen.

Tot snel op at{mine}!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten