15 juni 2015

De leukste meubels van Home24

Ons huis is inmiddels wel helemaal ingericht maar toch vind ik het af en toe leuk om webwinkels door te spitten op zoek naar leuke meubels en accesoires. It's okay to dream, right?
Resultaten van deze zoektochten deel ik dan graag op mijn blogje in de vorm van een moodboard, zoals hier, hier, hier en hier!

Laatst raakte ik verzeild in de shop van home24 die eigenlijk echt téveel spullen hebben. Ik bedoel, hoe kun je nu de leukste kiezen uit 6435 banken?! Ik help je vast een eindje op weg met mijn favoriete meubels! ;)


banken home24
fauteuils Home24


bijzettafels en salontafels Home24
wandtafels Home24


Dressoirs Home24
open kasten Home24


Eettafels Home24
eettafel stoelen Home24

Blijkbaar heb ik een klein zwak voor Morteens en furnlab, haha! Bij het VT Wonen huis had ik heel erg veel van Dutchbone uitgekozen, zo kom je er nog eens achter wat je smaak is! Vooral de allereerste bank, het wandtafeltje met de spiegeltjes en de armleunstoel van Kare Design zou ik zó in mijn huis neerzetten! Helaas zoals bij de meeste van mijn ik-maak-een-moodboard-want-ik-kan-het-zelf-niet-betalen-posts is het voor mij ver buiten budget.

Heb jij er nu iets heel moois tussen gezien en is het nét buiten budget? Dan heb ik goed nieuws! Kortingscode.nl heeft een hele pagina aan Home24 gewijd waar veel verschillende mooie deals tussen zitten! Bijvoorbeeld 10% korting, of €50,- / €150,- korting op je aankoop. Daar zit er vast één tussen die op jou wensen van toepassing zijn. Ga naar: http://www.kortingscode.nl/home24 om te kijken of er iets voor je tussen zit!


Laat me vooral weten wat jij het liefst in je huis zou willen hebben!
2 opmerkingen: