4 februari 2015

Houten huisje van de Karwei klusdag

DIY houten huisje


Afgelopen zaterdag kon je gratis gaan klussen bij Karwei! Deze keer kon je een schattig houten huisje in elkaar zetten. Voor €5,- kon je het voorgezaagde pakketje kopen en daarbij kreeg je ook een cadeaukaart voor vijf euro, ansichtkaarten, koffie of thee en een cupcake. Daar was ik natuurlijk bij!


Maandelijks is er zoiets te doen bij de Karwei. Deze keer was het in elkaar zetten wat makkelijk maar wel erg gezellig om met allerlei mensen rond een tafeltje aan de slag te gaan en het resultaat vind ik erg leuk! Zeker de moeite waard om je aan te melden voor de Karwei nieuwsbrief zodat je steeds als eerste op de hoogte bent van de nieuwe klusdagen en je dus op tijd in kunt schrijven!


houten huis DIY


Mijn huisje ga ik ergens in de extra slaapkamer gebruiken als hij wat verder af is en ik ga de achterwand ook zeker schilderen of behangen. Hoe en wat weet ik nog niet precies maar dat komt vast goed! Misschien tot ziens op de volgende klusdag!


6 opmerkingen:

 1. Geweldig huisje! Ik wist helemaal niet dat de Karwei dit deed! Ik ben niet zo handig, maar ik vind het zeker een leuk idee.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn altijd wel een paar handige mensen om je te helpen en er lopen ook medewerkers rond. Ik heb hier en daar ook wat plankjes vastgehouden voor mede-klussers!

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat er zulke klusdagen waren :)

  BeantwoordenVerwijderen