14 februari 2015

Kalender maart 2015

Voortaan wil ik graag halverwege de maand de kalender van de maand erop delen. En aangezien het vandaag behalve Valentijnsdag ook precies de middelste dag van de maand is; hier de kalender die ik heb gemaakt voor Maart!Ook de kalender die ik in 2014 elke maand deelde heb ik aangepast aan het nieuwe jaar. Het leuk me ooit leuk om deze hele download te verkopen via Tictail maar aangezien dat niet zo'n storm loopt (lees: er nog niets is besteld) en ik het ook niet voor de kat zijn vajingle heb gedaan kun je voortaan kiezen!Klik op één van de twee afbeeldingen om naar mijn Google Drive te gaan waar je het bestand gratis in PDF kunt downloaden. Let op; soms is de preview in google niet helemaal compleet maar de download die je kunt printen is gewoon goed. Wens ik jullie nu nog een heel fijn restje Valentijn toe ;)

1 opmerking: