9 februari 2015

Urban Jungle Bloggers | Plants & teaKennen jullie Urban Jungle Bloggers al? Begonnen door Igor van Happy Interior Blog en Judith van Joulix die nogal fan zijn van huisplanten. Elke maand is er een nieuw thema waar bloggers op in kunnen haken en die van deze maand is mij op het lijf geschreven: Planten en Thee!
Zeker vanwege mijn nieuwste aanwinst. De gietijzeren theepot van Bredemeijer had ik al een poos op het oog en toen ik hem op de woonbeurs in het echt zag was ik helemaal verliefd! De prijs vond ik een beetje hoog maar een poosje terug vond ik hem in een outlet store waar ze met flinke kortingen producten in een beschadigde verpakking verkopen en heb ik hem eindelijk gekocht! Is het geen plaatje? Ik moet zeggen dat hij met wat groen op de achtergrond erg goed uitkomt :)
Ik heb al wat vaker over plantjes gepraat (hierhier en hier) en ik vind het initiatief van Urban Jungle Bloggers heel leuk, ik heb nu al zin om met de volgende opdracht aan de slag te gaan. Goed excuus om eens wat vaker een plantje mee naar binnen te sneaken en aan mijn eigen urban jungle te gaan bouwen.
Een excuus om nóg vaker thee te gaan lurken heb ik immers al! 

6 opmerkingen:

  1. Photoshoot to tea I always find incredible, and here it goes well with green and yellow / lemon. ...nice them !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan kom ik snel een keertje langs voor een lekker kopje thee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha dankjewel voor de lieve woorden! En goed dat Urban Jungle Bloggers 'ns goed excuus is voor meer planten in huis ;) Geniet van je mooie nieuwe theepot, de bubbeltjes contrasteren zo mooi met je piekerige plant! Welkom in onze groene family :)

    BeantwoordenVerwijderen