8 februari 2015

Het westduinpark I

In Den Haag ligt tussen Duindorp en Kijkduin het Westduinpark voor de zee, een behoorlijk uitgestrekt duingebied met veel wandel en fietspaden en bunkers vol vleermuizen. Er lopen ook schotse hooglanders los waar je af en toe een glimp van opvangt. Vanuit ons huis ligt hierachter het dichtstbijzijnde stukje strand, in de zomer komen we er dus regelmatig doorheen. Van de week was het schitterend weer en gingen we een eind wandelen, toen bleek dat het hier ook in februari prachtig is.
Als je houd van wandelen of in de zomer liever op een rustig strand ligt kan ik het Westduinpark tijdens een bezoekje aan Den Haag z├ęker aanraden!
Gisteren waren we er weer, met bezoek en hun hond die wel zin had in een eindje wandelen. We namen een andere route en hebben een heel nieuw stuk ontdekt! Zonder verharde weg maar gewoon dwars door het zand en eigenlijk nog veel mooier; deel twee zal dus vast snel volgen!

2 opmerkingen:

  1. Bij mijn ouders om de hoek liggen de Loonse en Drunense duinen, daar kom ik ook graag. Heerlijk, die rust :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook bij de Loonse en Drunense duinen opgegroeid en mijn ouders wonen er nog steeds. Blij dat ik nog steeds makkelijk 'even' naar de duinen kan, inderdaad heerlijk om even uit te waaien!

      Verwijderen