31 januari 2015

Lief poezekeEven over ons poezeke. Want ik vind hem zo lief en zo mooi; ik ben net een nieuwe moeder die iedereen foto's van haar kind in het gezicht duwt omdat babylief natuurlijk de allerliefste en allermooiste is. Zoals Binkie. Ook de allerliefste en allermooiste. Gelukkig kun je bij een blog nog altijd weg klikken ;)


'Lekker plantjes eten!' 
Je bent er nog? Oké, dan ben je waarschijnlijk net zo'n kattengek en mag ik even los :) Met Binkie gaat het goed! Hij wordt nog steeds elke keer weer een beetje aanhankelijker en liever. Rent steeds minder vaak plotseling weg alsof hij bang voor ons is. Je zou zeggen dat een kat na een paar maanden wel aan je gewend is maar na bijna twee jaar is hij zich blijkbaar nog steeds aan het overtuigen dat wij niet eng zijn. En de laatste weken slaapt hij ineens elke avond op het voeteneinde van ons bed!


Ik hoop dat het een beetje te zien is op de foto hierboven, onze grote vriend is namelijk eindelijk een beetje minder groot aan het worden! Toen we hem kregen was hij nogal volslank. Afgelopen September was hij al een jaar op dieet maar bleek hij tijdens controle bij de dierenarts nog steeds niets te zijn afgevallen. De dierenarts begon al te denken aan een stofwisselingsziekte o.i.d.; heel naar natuurlijk maar we besloten het dieet wat te verstrengen en nog even af te wachten. Et voilá! Sinds dien is hij al een halve kilo kwijt! En dat is heel mooi want het verlengt de levensverwachting aanzienlijk :)


'What's up?' 

We hadden de afgelopen maanden wel echt kleine vlooienplaag trouwens. Inmiddels zijn we op een stelselmatige uitroeiingsmissie met stofzuigen, het huis sprayen, kammen en Binkie elke maand druppelen. Ik vind er nu nog maar zélden één maar Binkie heeft wel nog steeds vlooienpoepjes in zijn vacht, nog even volhouden dus. En alle bezoekers meteen de schoenen uit.


En verder. Binkie is heel blij dat het zonnetje weer een beetje schijnt.
En kwam vorige week voor het ÉÉRST spontáán zélf op schoot zitten. Victorie!

Zo. Ik heb weer even mijn fix gehad. Bedankt voor het lezen lieve mede katten gekken. Spam vooral ook links naar je eigen katten posts hieronder, want ik lees ook graag over andere poekies!

4 opmerkingen: