22 januari 2015

Gratis printen: kalender januari & februari 2015

Vorig jaar deelde ik elke maand een gratis kalender op mijn blog maar ik wist niet zeker of ik daar dit jaar mee door wilde gaan. Na 22 dagen alle afspraken los op ons whiteboard te kalken (wat heel snel heel onoverzichtelijk word) heb ik er toch maar weer één gemaakt en natuurlijk deel ik hem graag hier.

Dit keer wilde ik het wat simpeler houden. De grove opmaak is hetzelfde (iets met verkeerd opslaan en mijn lagen kwijtraken) maar ik heb mijn eigen handschrift ingescand en gebruikt voor de maanden en dagen!Je kunt op de afbeeldingen klikken om naar mijn Google Drive te gaan waar je ze kunt downloaden naar je eigen computer.


Ik hoop dat iemand er iets aan heeft! Januari hangt bij ons in de gang al helemaal vol geschreven heel handig te zijn!

4 opmerkingen:

 1. Precies wat ik zocht! Ik heb de februari versie geprint voor in mijn studiemap. Dankjewel! Hopelijk ga je hier mee door :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yes, eindelijk een gave,mooie,leuke etc.....!!kalender. Deze maand gevonden en door een aantal gezinsleden met plezier in gebruik. Je maakt halverwege elke maand een nieuwe kalender voor de volgende maand. Mijn vraag is of je er voor open staat om ook de kalenders voor de komende maandEN te plaatsen. Er zijn hier al heel wat afspraken voor sport, school etc. die schreeuwen om genoteerd te worden, haha. Ik hoor graag van je en veel succes met alles! Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je me even een mailtje stuurt wil ik ze wel naar je mailen, maar op mijn blog komen ze één voor één. (ilsedenbesten@live.nl)

   Verwijderen