14 januari 2015

LOVE: art on tha floor!

Ik heb een aantal projecten in huis die afgerond zijn en die ik graag wil laten zien maar helaas werkt het weer niet zo goed mee. De laatste keer dat ik foto's maakte bij voornamelijk kunstlicht, na het schilderen van de zitkamer, was ik niet zo heel erg tevreden dus ik wacht gewoon nog even rustig af.

Dus, voor nu, een inspiratiepost! Want die kan iedereen altijd wel gebruiken toch?
Tijdens het opknappen van de muren in de eetkamer stond de grote poster van Leonardi da Vinci een poosje op de grond en ik was eigenlijk erg gecahermeerd van de look. Sinds die tijd heb ik mijn ogen er een beetje voor open gehouden en vond ik nog veel meer gave voorbeelden! Kijk je mee?


Foto Skona Hem via fromtherightbank.com


Fashion blogger Kelly's house via Apartment Therapy

Foto gravity-gravity

Foto At Casa via Desire To Inspire

Foto Home Designing

Foto A Merry Mishap

Foto Deco Photo Blog

Foto lonny.com

Foto Anna Dorfman from Door Sixteen

Foto Julia Kostreva

Foto Mark Egerstrom Design

Foto Bloomingvill via VT Wonen Shop

Foto The Ultra Linx

Styling Jenn Hanotte Russet, Foto Kristin Sjaarda via Houzz

Foto Shaver/Melahn via Desire To Inspire

Ik vind dit soort inspiratie posts altijd ontzettend leuk om te maken en terug te zien, ondanks dat het best wel wat werk is om alle originele bronnen te vinden en all links goed te zetten. Ik wil ze eigenlijk vaker doen! Hieronder eerdere 'LOVE' posts die zijn verschenen:
Laten we hopen op veel woon-inspiratie en veel zonlicht de komende tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten