31 december 2014

Dat was het voor dit jaar!

Ik heb weleens een leuker jaar meegemaakt maar als ik terugkijk wat ik blog-wise heb bereikt kan ik niet ontevreden zijn. De slaapkamer af; het toilet vernieuwd, geschilderd in de eetkamer en de zitkamer, ook ons huisje kruipt gaat de goede kant op!

Ik vond het zo leuk om af en toe het filmpje van vorig jaar terug te zien dat ik er z├ęker dit jaar nog een wilde maken. Het muziekje van toen is natuurlijk niet te evenaren maar ik heb mijn best gedaan en toch nog een behoorlijk happy deuntje weten te vinden, al zeg ik het zelf. Enjoy!
De best gelezen posts van dit jaar waren:
1 'DIY Kunst En Een Spiegel In Twee Kleuren' over de spiegel en canvasjes in de slaapkamer.
2 'Woonbeurs 2014; Karwei Huis' waarbij ik blij verrast was over al het moois wat ik zag.
3 Alle geposte kalenders!

Lieve lezers, commenters en lurkers, fijne jaarwisseling, alle goeds in 2015 en tot volgend jaar!

xxx Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten