24 december 2014

De kerstboom en andere versiering

Op de valreep, maar hij staat! Onze eerste volwassen Kerstboom en ik vind hem zó leuk, ik denk maar dat ik hem tot Valentijnsdag laat staan!
Ik kocht hem voor vijf euro via Marktplaats in Oktober en ik ben blij verrast over de kwaliteit. De kerstballen kochten we ook voor vijf euro; in de aanbieding bij de Blokker.
Het raam aan de voorkant van ons huisje ziet er al een poosje niet zo gezellig uit. We hebben al maanden last van een lek waardoor het plafond open ligt en er geen gordijnen kunnen hangen. Met wat takken en kerstballen hopen we het toch nog een beetje op te vrolijken.


In de eetkamer staat nu ook het kleine Kerstboompje van vorig jaar. (We hebben ook dezelfde krans weer aan de deur hangen als vorig jaar, en dezelfde kerstboompjes aan de schuifdeuren.)
Verder natuurlijk zoveel mogelijk lichtjes en kaarsjes. Ik heb de waxinelichthouders van mijn gold & black giftguide zelf ook maar gekocht omdat ik ze zo leuk vond.
De Didi heeft sinds kort ook woonaccessoires en van mijn moeder kreeg ik een aantal super leuke onderzetters waar ik voor nu ook een paar waxinelichtjes op heb gezet.
Ook in de open haard nog twee kaarsjes. 's Avonds hoeft er geen extra lamp meer aan! Het haardscherm kregen we bij een paar lampen die ik via Marktplaats kocht (en die al maanden in opslag staan) maar ik ben er nog niet helemaal uit of ik hem mooi vind.


Naast de open haard nog de kaartenslinger die ik vorig jaar op het laatste moment maakte.
Al met al een gezellige Kerstsfeer hier in huis; en later vandaag heb ik ook nog wat snelle DIY's van Kerstknutsels die ook ná de feestdagen nog leuk staan.

2 opmerkingen: