28 juni 2014

Éen Jaar Blogger!

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik mijn eerste blogpost OOIT schreef. Het was een voorstelpostje over Dorus, mij, hoe we elkaar ontmoet hebben en wat ik op dit blogje wilde gaan schrijven. Nooit gedacht dat ik het zo lang vol zou houden en zo leuk zou vinden maar hier ben ik nog en ik ben er nog láng niet klaar mee. Ter ere van dit heuglijke feit heb ik wat statistiekjes verzameld.

Hier kwam mijn inspiratie voor de kleurtjes vandaan. I love Design Seeds!


En natuurlijk één heel blij meisje die jou graag wil bedanken voor elke keer dat je hierheen komt, iets volgt, aanklikt, like-ed, ergens op reageert of IRL laat weten dat je hier weleens leest! Niets is zo leuk als merken dat mensen ook echt lezen wat ik hier allemaal uitspook en het nog leuk vinden ook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten