21 februari 2014

Origineel Cadeau Voor Een Lekkerbek! (+Free Printable)Ik kwam op het idee om dit smulpakket te maken toen ik een receptkaartje tegen kwam in een aflevering van Daphne's Diary. Voor mensen die van koken of bakken én lekker eten houden is het natuurlijk heel leuk om een nieuw recept mét meteen alle ingrediënten te krijgen!
De zus van Dorus is pas geleden gaan samenwonen met haar vriend en bij ons eerste bezoek aan het nieuwe huisje nam ik dit mee als housewarming gift.

Je hebt nodig; een fotolijstje en een leuk schaaltje / bakje, bakers twine / mooi touw / lint, een gift tag, cellofaan en een recept naar keuze met bijbehorende ingrediënten!


Het is natuurlijk handig om iets te nemen wat uit houdbare ingrediënten bestaat. Ik gebruikte het kaartje uit het tijdschrift waarvan ook een online versie bestaat. Ook heb ik, gewoon omdat ik er zin in had, zelf een versie gemaakt met een eigen opmaak! Als je op het plaatje klikt kom je op mijn Google Drive waar je hem gratis kunt downloaden en printen. Het formaat is 18x13cm.
Alle ingrediënten (behalve de boter!) heb ik netjes in het schaaltje gedaan met een strip plakband eromheen om het bij elkaar te houden. Cellofaan, een lintje en een gift tag dragen allemaal bij aan de look van je cadeau.
Het recept doe je in het fotolijstje en geef je erbij. Eventueel kun je er ook een leuke foto van jou en de ontvanger achter doen, dan heeft het lijstje meteen een bestemming!


Als je alles samen geeft heb je een heel gevarieerd cadeau. Een recept, lekkere dingen, een schaaltje, een fotolijstje, een mooie foto. En het allerbeste; je hebt moeite gedaan om iets speciaals te maken en dat wordt vaak nog het meest gewaardeerd! Het enige nadeel is dat je wellicht zelf wat lekkere trek voelt opkomen...
Mocht je dit idee gebruiken dan zou ik het heel leuk vinden als je een foto'tje stuurt! ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten