9 november 2015

Haal de herfst in huis!Heb je ook zo'n zin om je huis knus aan te kleden en lekker in herfst sferen te brengen? Ik in ieder geval wel! Ik begon met de schouw in de woonkamer en kwam met behulp van kleurrijke bloemen en herfstige takken voor weinig geld al een heel eind!
De okergele West-Germany vaas op de mantel staat daar al een hele tijd. De prachtige bos bloemen (€3,50 bij de Albert Heijn) staan er echt perfect bij en samen met de eikentakken leest het gelijk als 'herfst'.
Echt heel erg mooi, dat kleurverloop van rood naar oranje naar die diepe kleur geel, ik hoop dat ze lang blijven staan! Ik merk altijd dat het heel goed helpt om regelmatig het water te verversen en tussentijds de stengels nog een keer korter te knippen dus ik ga mijn best doen!


De andere kant van de mantel heb ik gedecoreerd met herfstige takken vol rode kleine besjes. Ik vind het echt heel jammer dat ik vergeten ben te vragen hoe ze heetten maar in Den Haag heb ik ze al veel zien staan bij alle kleine bloemenstalletjes langs de weg. Echt een sfeermaker!


Snel meer tips / DIY's met de herfst in de hoofdrol, want nu ik eenmaal toegegeven heb dat de zomer toch ├ęcht voorbij is heb ik er zin in ook! En ik moet toch iets doen om me bezig te houden tot ik los kan met de kerstversiering! ;)

2 opmerkingen: