12 november 2015

Urban Jungle Bloggers | Plant shelfie
Hij is terug! De plant shelfie! Hetzelfde Urban Jungle Bloggers thema als vorig jaar November, toen ik het concept voor het eerst tegen kwam. Toen had ik helemaal geen shelfies in huis maar inmiddels hangen er natuurlijk twee in de werkkamer en dus kon ik deze keer ook lekker meedoen!
Ik vind het zó'n leuke uitdaging elke keer om met ieder nieuw thema aan het stylen te gaan. Deze keer wilde ik het qua kleuren lekker rustig houden en dus haalde ik vooral veel planten bij elkaar die in een rustige witte pot staan. Dat gecombineerd met de donkere metalen bakken van Ikea en wat blank hout zorgt voor een mooi rustig beeld.  Ik zou mijn planken het liefst zo willen houden en ik zou het zeker doen als er wat meer licht was in deze kamer!


De bananenplant is onze laatste aanwinst, nadat hij al bijzonder lang op mijn verlanglijstje had gestaan, sinds de eerste keer dat ik over mijn planten blogde begin 2014.  We hebben hem pas een paar weken maar er zijn al zoveel nieuwe bladeren bij gekomen, echt leuk om te zien! Het vierde nieuwe blad staat al opgerold klaar!
De blank houten matroesjka poppen kocht ik voor een paar euro bij So Low en ik vind ze ontzettend leuk. De originele versies vind ik vaak erg druk maar deze brengen veel sfeer; ik ben er nog niet helemaal over uit of ik er zelf nog iets op ga schilderen of niet. De papieren wereldbol is 'Le Paper Globe' van Joachimesque en de DIY is gratis te downloaden van zijn site!
Ik kijk weer uit naar de volgende editie van UJB. Ben elke keer benieuwd naar het thema wat Judith en Igor nu weer zullen bedenken en elke keer is het weer leuk om te zien hoe iedereen er zijn eigen draai aan geeft! Tot volgende maand!7 opmerkingen:

 1. Dat heb je echt mooi gedaan zeg, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu je het nog eens zegt over die papieren wereldbol. ik moet hem nog stééds maken, haha. Je hebt alles echt ontzettend mooi ingericht. Een bananenplant? Nog nooit gezien in een interieur, haha. Ik vind het zo mooi met dat hout dat steeds terug komt. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat leuk! Na het lezen van dit artikel wil ik ook wel heel erg graag een bananenplant! Waar heb je die gekocht? XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij tuincentrum Hanenburg in Den Haag maar ik denk dat ze hem bij veel plantencentra wel hebben! Ik moet wel zeggen dat de bladeren behoorlijk kwetsbaar zijn en vrij snel scheuren, wat dat betreft was ik misschien liever voor een rubberplant gegaan, die heeft dezelfde grote bladeren en tropische uitstraling maar is een stuk steviger.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit heel mooi! Simpel, maar toch ook gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen