17 juli 2014

Free Printable: Barcelona Posters + Mini DIYHier was al even een sneak peak te zien van mijn laatste project. Voor ik naar Barcelona ging schreef ik een blogje over mijn aanstaande reis. De plaatjes die ik gebruikte maakte ik zelf in Photoshop in pastelkleuren en ik vond de resultaten heel leuk. Daarom heb ik ook een zwart wit variant gemaakt, uitgeprint en opgehangen. Alles om het vakantiegevoel vast te houden! En omdat ik niet de beroerdste ben wil ik de bestanden graag delen met iedereen die ze ook mooi vind!


Barcelona Poster

Klik op deze afbeelding voor het bijbehorende PDF bestand.


Deze poster met de tekst 'Barcelona' en de omtrek van verschillende bekende gebouwen is in A4 formaat. In het PDF bestand heb ik de tekst 'Dutch Design on a Budget' weg gehaald, bij de andere trouwens ook.
Hier hangt hij aan de muur in onze slaapkamer!


Reuzenrad Poster

Klik op deze afbeelding voor het bijbehorende PDF bestand.


Het Ferris Wheel is een vierkant en even breed als de smalle kant van een A4'tje. Je kunt hem dus gewoon als A4 uitprinten en daarna bijsnijden. Ik kon niet kiezen tussen de 'silhouet' versie en de 'outline' versie dus die heb ik er gewoon allebei bij gedaan. ;)


Klik op deze afbeelding voor het bijbehorende PDF bestand.
Ik heb alles uitgeprint op kartonpapier van Pipoos wat gewoon in de printer kan en in verschillende mooie kleuren te krijgen is. De velletjes kosten 54 cent per stuk.
DIY 'Goodmorning Sunshine'

Behalve de print van het reuzenrad heb ik een testvelletje behang en een testvel van een verfkleur opgehangen die ik bij de bouwmarkt vandaan heb. En natuurlijk nog het kleine kaartje met de tekst 'Goodmorning Sunshine'.
Hiervoor heb ik één van de kartonnen kaartjes gepakt die ik nog over had van het maken van onze eigen kerstkaarten vorig jaar. De tekst heb ik eerst op de computer gezet en daarna met overtrekpapier overgenomen.


Daarna heb ik het weer overgetrokken op de kaart zodat er een klein randje zichtbaar bleef die ik met fineliner in kon kleuren. Echt een super snel en klein projectje maar wel erg leuk. Ook leuk om zulke zelfgemaakte kaartjes te versturen!
Ik denk niet dat ik dit allemaal eeuwig ga laten hangen maar het is leuk voor even! Ik hoop dat ik iemand blij kan maken met mijn gratis printjes! :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten