9 juli 2014

Curtain call: nieuwe rode gordijnen

Zijn jullie het al zat? Al die posts over ons slaapkamertje? Ik kan het me zomaar voorstellen!

Nu gewoon even mooie plaatjes kijken dan maar? Houd ik verder mijn mond. Het enige wat ik nog wil zeggen is dat het glorieuze gordijn met-ingeweven-blindering hieronder zélf gemaakt is door de super Mama van Dorus, die dat gewoon ook kan enzo. Ontzettend fijn natuurlijk, want zo chique zou de HEMA ze niet maken, dat weet ik zeker.


Oh, en ook nog dat ik het zo tof vind dat de spiegel ervoor zorgt dat het mooie rood op meerdere plekken te zien is. Ja, hier kan ik helemaal gelukkig van raken, is dat raar?


Een stuk stof wat over was bedekt nu het hoofdbord zodat het mooi terugkomt in de rest van de kamer. Ik ben nog een beetje aan het brainstormen waar in huis we het straks kunnen gebruiken als we een hoogslaper gaan bouwen. Ik vind het altijd heel leuk om verschillende kleuren, materialen of texturen op meer plekken in huis terug te laten komen zodat er een soort 'flow' ontstaat in plaats van allemaal aparte hokjes. Lijkt je huis ook groter van. Voor de oplettende lezers trouwens, die lamp is dezelfde als hier, we hebben geen tweede gekocht (al wil ik dat nu ineens wel!) maar we hebben hem even geleend omdat we hier geen nachtlampjes hebben.

Dan concludeer ik bij deze de slaapkamer posts! Tot de hoogslaper komt. We hebben nog flink wat geklus aan het toilet en de eetkamer te delen de komende tijd! Mocht je wat gemist hebben dan staan hier de vorige postjes over deze bescheiden vierkante meters voor je op een rij
p.s.
Ik dacht vroeger altijd dat rode gordijnen betekenden dat er een prostituee in het betreffende huis woonde. Dat is toch niet echt zo hé? Voor de zekerheid?

1 opmerking:

  1. Mooi! En wat leuk dat je het overige stuk terug hebt laten komen in het hoofdbord. Zo vormt het een mooi geheel.

    BeantwoordenVerwijderen