22 januari 2014

LOVE: Painted Wood Furniture

Ik HOU van de look van geverfde houten meubels in huis. Het is de perfecte manier om een accentkleur in je interieur te brengen en afhankelijk van de mate waarin het hout bewerkt is en de kleur die je kiest past het bij elke stijl. Ik hou ervan om échte meubels te gebruiken, dus van écht hout en niet gelamineerd en dit is een mooie manier om te voorkomen dat je huis een samenraapsel van houtsoorten en kleuren wordt.

Heb je een grote houten kast die niet weg kan omdat hij eigenlijk nog heel goed is / sentimentele waarde heeft / een erfstuk is? Maar stiekem ook wel erg groot, opvallend en donker? Een laag verf kan hem enorm transformeren en direct weer bij je interieur laten passen. Ook als hij beschadigd is en de reparatie erg goed te zien is kan het een uitkomst zijn.

Deze post zit boordevol inspiratie voor geverfde houten meubeltjes die ik schítterend vind! Klik op het plaatje om naar de originele bron te gaan. Happy painting!Het is best eng om met een kwast over mooie houten stukken te gaan, het is toch niet heel gemakkelijk omkeerbaar. Toch, het resultaat kan wel ontzettend mooi zijn!

Als ik ga tellen heb ik vier geverfde houten meubels in de woonkamer (twee stoelen, een dekenkist en een bijzettafeltje) en een kastje in de gang. Ik heb het gevoel dat dat er meer gaan worden want ik zit nu boordevol nieuwe ideeën!

1 opmerking: