8 april 2016

Free printable | Kalender april, mei & juni

Zo, long time no see! Met goede redenen maar daarover de volgende keer, eerst is het de hoogste tijd om de nieuwe kalenders te delen! Super stom, ik wilde dat begin maart al doen maar inmiddels is april al even bezig dus met excuses voor de vertraging, hier zijn ze dan!


A4 met de kalender van april, gestyled met een plantje in een keramieken potje en een houten kastje.


Zoals altijd zijn de kalenders weer in PDF te downloaden via mijn Google Drive. Alle drie de maanden zitten in één bestand, wel zo makkelijk.A4 met daarop de kalender van de maand juni gestyled met een houten kastje en keramieken vaasjes.
Ik ben alweer volop gebruik aan het maken van de kalender, vooral voor vakantieplannen in de voorjaarsvakantie! Ik zal het hele grote reminder in mijn agenda zetten om de volgende drie maanden begin juni écht te delen en ik hoop dat jullie er ondertussen nog wat aan hebben. Tot snel, want ik heb voorlopig genoeg om over te bloggen!

2 opmerkingen: