24 februari 2016

Budget tips: deze accesoires zijn nú goedkoop

Een marmeren taartstandaard met erop een pannekoekenplantje en ernaast een glazen kistje met een schelp erin.


Ik heb de laatste dagen een aantal hele leuke aankopen gedaan voor in huis, zonder een fortuin uit te geven, mijn favoriete soort aankopen. De beste tips deel ik graag met jullie want: marmer, keramiek, mat zwart staal en alles geschikt voor een klein budget!


Twee keramieken vaasjes uit de shop van VT Wonen, een wit gestreepte van HK Living en een klein zwart potje van VT wonen op een marmeren mantel.


Toen ik de prijs van deze twee vaasjes zag in de VT Wonen shop kon ik niet snel genoeg op het winkelmandje klikken! Ik ben gek op keramiek en al een poosje op de uitkijk om mijn verzameling uit te breiden. Het bijzondere witte vaasje is van HK Living en kost €8,37 en het zwarte potje met de onbewerkte bodem is van VT Wonen en is van jou voor €7,95.


Close op van HK Living vaasje van keramiek


Een andere aankoop waarbij ik net zo blij ben met het product als met het prijskaartje is deze matzwarte kandelaar, gekocht bij Söstrene Grenes voor... €2,35! Ongelofelijk toch? Ik heb eigenlijk spijt dat ik er niet meteen twee heb gekocht en ze passen ook heel goed bij de metalen waxinelichthouders die op de salontafel staan.


Een kandelaar met drie armen van mat staal met drie witte kaarsen


Natuurlijk kan het ook niemand ontgaan zijn dat marmer enigszins in de mode is, toch? Ik heb al een kleine verzameling in de vorm van kaarsen en waxinelichthouders, onderzetters en snijplankjes maar deze marmeren taartenstandaard mocht echt niet ontbreken. Je kunt hem kopen bij Xenos voor €19,99. Niet slecht!


Taartstandaard van marmer met daarop een aardewerken potje met een pannekoekenplantje oftewel Philea Peperomioides

4 opmerkingen:

 1. Ooooh ik wil dat marmeren taartstandaard! Morgen eens naar de winkel hollen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handige tips zeg! Dankjewel! :)

  PS. ik zag dat jij me laatst een berichtje had gestuurd (via fb) over een woonbloggersgroep. Kun je mij daarvoor uitnodigen? Lijkt mij leuk! :) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En hartstikke leuk :) Gaan op mijn lijstje

  BeantwoordenVerwijderen