7 maart 2014

3 Moodboards vol goodies van Hema

Groot fan van alle stationary was ik al; de notitieboekjes, washitape, agenda's en pennen en stempels van de HEMA zijn hardstikke leuk. Waar ik vooral achter ben sinds ik dicht bij een hele grote HEMA woon is dat ze ook √≥ntzettend leuke woonspulletjes verkopen! De collectie verschilt een beetje per vestiging maar online zijn alle toffe spullies voor iedereen te krijgen. Hier een paar van mijn favorieten!


Ik wordt helemaal blij van het moodboard hierboven, alles in dezelfde kleurstelling vind ik niet alleen rustgevend maar ook heel erg chique. Vooral het dekbedovertrek vind ik ontzettend mooi in zijn eenvoud. Ik vind ook de bureaulamp mooi, ik had mijn oog al laten vallen op een schitterend exemplaar van de IKEA (RANARP, deze of deze) dus nu wil ik ze graag even beide in het echt zien om ze te vergelijken. Als dit je smaak is kun je bij de HEMA naar hartelust inslaan met deze kleine prijsjes. Van links naar rechts en van boven naar beneden;
Kleur in huis kan ik ook erg mooi vinden, zolang het niet teveel verschillende kleuren zijn en het gemixed wordt met wit of zelfs transparant. Ik heb hier alleen rood/koraal en geel uitgezocht en alles bij elkaar blijft het overzichtelijk en toch heel vrolijk! HEMA heeft ook erg veel leuke spulletjes voor toffe kinderkamers die toch sophisticated blijven.
Wat natuurlijke materialen en een dosis kleur voor in de keuken. De glazen stolp gaat zeer waarschijnlijk zeer binnenkort aan mijn collectie keukenspulletjes worden toegevoegd. Hoe leuk is het om daar chocolaatjes of bij een dinnerparty je dessert onder te presenteren? Het is dat ik al weckpotten heb gebruikt in onze voorraadkast want ik ben groot fan van aardewerk de laatste tijd en de kleine voorraadpotjes met de houten dekseltjes vond ik ontzettend schattig!

Zijn jullie net zo verbaasd? Ik had geen idee dat de HEMA zoveel leuke spullen had, vooral ook op woongebied. In de wat kleinere winkels is er vaak niet zoveel te zien maar na een middagje spitten in de webshop had ik ineens drie moodboards vol! Iemand nog op een leuk idee voor een nieuwe aankoop gebracht? Let me know ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten