8 december 2016

Pronto woonparty in Den Bosch

Pronto woonparty Den Bosch


Zo heb je drie jaar een blog en wordt je nooit ergens uitgenodigd en zo ineens twee keer in een week! Toen ik namelijk net een beetje bij gekomen was van de fantastische dag bij Morres was ik namelijk te gast bij de woonparty van Pronto die zij elk jaar geven op alle locaties in Nederland! Een hele eer en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad! Lees je mee?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik even moest googlen wat Pronto nu precies was, er zit er namelijk geen in Den Haag (noem ik mezelf nu een woonblogger?) Mijn moeder kon mij echter meteen bijpraten want zij heeft laatst haar eetkamer helemaal omgegooid en bij Pronto alle nieuwe meubels gekocht. Pronto is een complete woonwinkel met alle meubels en accesoires voor elke verblijfruimte in huis in het goedkopere segment. Daar hou ik wel van! En het leuke is dat zij veel meubels en accessoires zelf ontwerpen en in Nederland fabriceren, dus je komt dezelfde spullen niet bij nog drie andere winkelketens tegen.


Pronto woonaccessoires
Een walhalla voor keramiek liefhebbers!

Gelukkig mocht mijn moeder als diehard fan ook mee en was deze woonparty de perfecte gelegenheid voor een eerste kennismaking. De rode loper lag uit, bezoekers werden ontvangen met een glaasje bubbels en konden shoppen onder het genot van lekkere hapjes en vrolijke muziek van de aanwezige DJ. Doe daar 20% korting op alle accessoires en een super leuke goodiebag bij en je avondje is compleet!


pronto woonparty
Foto door fotograaf Dirk Hoogendoorn-Moens


pronto woonparty
Foto door fotograaf Dirk Hoogendoorn-Moens


pronto woonparty
De fotograaf van de avond!


pronto woonparty


Ik was vooral erg onder de indruk van alle mooie accessoires die Pronto verkoopt en hoe prachtig ze deze gestyled hebben in de winkel! Ik heb er zelfs teveel foto's van gemaakt om ze allemaal los te laten zien en dus heb ik een aantal collages gemaakt die barsten van de inspiratie!


Pronto wonen accessoires


Pronto wonen accessoires


Pronto wonen accessoires


Pronto wonen accessoires


Voor mijn moeder was dat misschien wat minder gezellig want ik zag er de hele avond ongeveer zo uit:


pronto woonparty
Foto door fotograaf Dirk Hoogendoorn-Moens


Mijn moeder is trouwens de vrouw die op de achtergrond staat te lachen dus zo erg zal ze het ook niet gevonden hebben en aan het eind van de avond heb ik wat leuke spulletjes voor haar gekocht om het goed te maken.

But I digress. Klaar voor nog wat meer inspiratie?


Pronto wonen Den Bosch


 Ik vind het altijd zo leuk als in een winkel echte ' kamers'  zijn ingericht! Zo kun je je veel beter voorstellen hoe de meubels er in een setting uitzien en ook nog eens inspiratie opdoen voor thuis, zelfs als je niets koopt. Die wand hierboven bijvoorbeeld, expres zo grof gestuukt en kaal gelaten, ik vind het een heel stoer effect geven!


Pronto wonen Den Bosch


Pronto wonen Den Bosch


Super vrouwelijke slaapkamer met roze, ik vind het echt wat hebben! Alleen niet zo sociaal als je de slaapkamer met een man deelt dus we houden het even bij grijs.


Pronto wonen Den Bosch


Pronto wonen Den Bosch


Pronto wonen Den Bosch


Zowel mijn moeder als ik waren helemaal weg van deze stoeren betonnen tafel! De stoelen met het kale stalen frame passen er ook echt heel erg mooi bij.


Pronto wonen Den Bosch


Pronto wonen Den Bosch


Pronto wonen Den Bosch


Pronto wonen Den Bosch


In alle stijlkamers wordt er heel veel gebruik gemaakt van kunstbloemen, waar ze gelukkig ook genoeg van verkopen voor als je geinspireerd raakt en thuis ook aan de slag wil gaan.


Pronto wonen Den Bosch


Kunstbloemen kunnen nogal eens lelijk uitpakken maar ik vond ze bij Pronto echt heel erg mooi. Onderstaande witte bloemen heb ik zelf mee naar huis genomen!


Pronto wonen kunstbloemen


Sowieso ging niemand met lege handen naar huis. Bij de uitgang kon je polaraid foto laten nemen als aandenken en ieder bezoeker kreeg een goedgevulde goodiebag met een kussen, een kaars en een houten huisje.


pronto woonparty


Op de meest linkse foto sta ik erop met Kathelijne, de eigenaresse van deze winkel met wie ik nog een poosje heel gezellig heb staan kletsen. Zij heeft met een collega zelf een serie servies ontworpen voor pronto die zo mooi was dat ik er wel twee mokken van mee moest nemen en ik kreeg van haar ook nog een prachtige bos bloemen als bedankje voor mijn aanwezigheid. Eerlijk, ik had hen moeten bedanken voor deze geweldige avond.


Pronto wonen mokken


Pronto wonen kunstbloemen


Pronto wonen woonparty


Volgend jaar zeker weer! Wil je ook? Volg Pronto en Dutch Design on a Budget dan nu op Facebook, dan krijg je zeker op tijd een herinnering voor het volgende woonfestijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten