12 december 2016

Gratis maandkalenders voor heel 2017!

gratis kalender 2017 dutch design on a budget


Goed nieuws voor iedereen die fan is van de zelfontworpen maandkalenders die ik steeds voor een aantal maanden deel; de kalenders voor 2017 zijn af en dit keer deel ik het hele jaar tegelijk!

Ik heb het de laatste jaren heel leuk gevonden om de kalenders steeds weer op een andere manier te stylen voor in de blogposts!


gratis kalender 2017 dutch design on a budget


Nu is het echter tijd voor iets anders. Ik ben deze kalenders ook in het Engels aan het maken samen met nog een nieuw ontwerp (volg mijn Instagram voor een sneakpeek!) om een eigen Etsy shop mee te openen!


gratis kalender 2017 dutch design on a budget


Voor de trouwe lezers van mijn blog blijven ze natuurlijk wel gewoon gratis en om iedereen te bedanken die ze heeft gebruikt en lieve berichtjes heeft achtergelaten, deze keer voor het hele jaar ineens!

KLIK HIER of op de afbeelding hieronder om naar mijn Google Drive te gaan waar je de kalenders gratis kunt downloaden om ze zelf uit te printen. Ik vind het altijd mooi om ze op wat dikker papier te printen, mijn vellen haal ik gewoon uit een schetsblok in A4 formaat en dat kan gewoon door de printer.


gratis maand kalender 2017

Ik wens iedereen weer veel plezier met de kalenders en als je ze gebruikt hoor ik het graag! Tag foto's op Instagram met #ddbcalendar of #dutchdesignonabudget zodat ik ze kan zien.

En vergeet ook niet de gratis verjaardagkalender die je via mijn blog kunt downloaden!


gratis kalender 2017 dutch design on a budget


gratis kalender 2017 dutch design on a budget

Geen opmerkingen:

Een reactie posten