13 september 2016

Plant selfie | Urban Jungle Bloggers

plant selfie


September, een nieuwe maand, een nieuw Urban Jungle Bloggers thema! De plant selfie: welke gezichten zitten er achter alle groene blogs? Mijn gezicht laat ik in ieder geval niet zo vaak zien hier aangezien ik meestal áchter de camera sta dus besloot ik het deze keer maar eens goed te doen ook. Dus koos ik mijn favoriete planten, kleren met een botanisch printje en hielden Dorus en ik een heuse fotoshoot in een hoekje van de woonkamer.


plant selfie


Kan ik gelijk even mijn nieuwste aanwinst laten zien! Deze joekel hangt in de slaapkamer, ik heb een hoop tijd besteed aan het macramé-jen van een hanger maar dat zie je niet onder alle bladeren en hij is super zwaar dus je kunt hem ook gebruiken om je biceps te trainen zoals je ziet.


plant selfie cacti


En ja... Als je je dan eigenlijk geen raad weet en geen flauw idee hebt hoe je poseert met planten dan krijg je wellicht wat bijzondere foto's... In ieder geval werd het een vrolijke sessie!


plant selfie hanging plants


plant selfie hanging plants


Het plantje in het groene potje is ook nieuw (het begint een soort verslaving te worden...) en kocht ik bij een ontzettend leuk winkeltje, Bar Enzo in de Piet Heijnstraat, echt een aanrader om daar eens rond te snuffelen!


plant selfie crassula


En ja, ook deze Crassula is recent mee naar huis gesleept. Maar kijk nu hoe schattig hij is! Die kun je toch niet laten staan..?!


plant selfie monstera


Ook al hebben we er voor ons feest flink wat bladeren af geknipt, de Monstera doet het gelukkig nog prima en heeft eindelijk een waardige pot gekregen die groot genoeg is.


plant selfie banana leaf


plant selfie


Wil je meer plant selfies zien of zelf ook meedoen? Check dan de website van Urban Jungle Bloggers of de blogs van de oprichters Igor en Judith. Ik vond het een leuke opdracht maar ben voorlopig weer even tevreden áchter de camera! ;)


1 opmerking:

  1. Haha, wat leuk gedaan dit! Je straalt met die plantjes in je handen (en op je hoofd ;)).

    BeantwoordenVerwijderen