19 december 2013

Postpakketje - Stempels En Meer!

Exact op de dag dat ik mijn verjaardag hield kwam er een pakje vol leuke spulletjes binnen die ik een paar dagen eerder voor mezelf had besteld. Het kwam als cadeautje ingepakt binnen, met een handgeschreven briefje en een zakje pepernoten, zó leuk om te krijgen!
Zoals ik al eerder even heb genoemd is het jaarlijkse Kerstdiner, een lange traditie in mijn gezin, dit jaar bij mij. Ik wilde graag iets origineels doen met de plaatsnaambordjes en menukaarten en was daarvoor al een poosje rond aan het kijken naar een leuk, betaalbaar stempelsetje maar de meeste, bijvoorbeeld bij Pipoos of HEMA, waren alleen hoofdletters. Tot ik de ontzettend leuke webshop postpapierenzo.nl tegenkwam waar dit lieve kistje te koop is!
Hoofdletters, kleine letters en de meest gebruikte leestekens in een handig opbergkistje. Twintig euro, wat ik echt een prima prijs vond en dus had ik geen bezwaar tegen de €4,99 verzendkosten maar die maakten het wel erg verleidelijk -nu ik toch ging bestellen-  om even rond te kijken wat er nog meer te koop was. Dit is wat ik uiteindelijk kocht:
Het kistje, tien bruine enveloppen, drie stempelkussentjes en twee losse stempels. Een van de stempelkussentjes kreeg ik zelfs gratis bij de vierkante stempel en de inkt van het zwarte stempelkussen is te gebruiken op hout, textiel en papier. Even van dichtbij?
Ik heb al deze leuke nieuwe spulletjes meteen uitgetest om een van de enveloppen te versieren. Wie beter om de eerste te sturen dan aan mijn ouders?


Achternamen zijn wazig gemaakt.

Zij vonden het erg leuk om een brief te krijgen en ik vond het ontzettend leuk om te doen, ik schat dat deze setjes nog vaak gebruikt gaan worden.
Ik kreeg er zelfs van de webshop nog gratis een stel ansichtkaarten bij, echt zo leuk! Ik vond dit een ontzettend geslaagd cadeautje voor mezelf en ik denk dat ik dat erin ga houden. Tegen die tijd eerst maar even kijken in deze webshop!


Ik deel in deze post alleen mijn persoonlijke mening en wordt niet beloond voor het schrijven hiervan.

3 opmerkingen:

  1. Woow ik zoek al heel lang zoon stempelsetje. De meeste zijn alleen in plastic verpakt ja, die doos is wel beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is nog eens een leuk kado. Veel plezier ermee. De kerstkaart is al helemaal goed gelukt.

    BeantwoordenVerwijderen